Muziek Software Winkel

Vandaag de dag is Muziek-Software prominenter binnen de muziekwereld aanwezig dan ooit. Naast een krachtige computer, kunnen volledige tracks met gemak professioneel worden geproduceerd. De computer is tegenwoordig een serieus hulpmiddel bij het muziekmaken. Op Gear4music.com erkennen we de kracht en het belang dat audio software speelt binnen de moderne muziek - zoals haar populariteit en toegankelijkheid groeit, zo groeit ook haar potentieel. Daarom zijn we altijd blij wanneer we de meest innovatieve muziek software programma's kunnen verkopen en gebruiken.

View All Information

Meest populaire muzieksoftware

Eerste 17 producten weergegeven:

Meer informatie over Muziek Software

DAW-software, of sequencing software zoals het ook bekend staat, wordt gewoonlijk gevonden in het hart van elke moderne studio. Programma's zoals Cubase, Ableton Live, Sonar en FL Studio kunnen alles bieden wat u nodig heeft om te beginnen met het opnemen en produceren van muziek.

Extra Virtual Instrument Plug-ins of VSTi's zullen uw geluidspallet verbeteren en zullen u helpen om het perfecte geluid te vinden. Een VSTi zoals toontrack EZ Drummer laat u toe om realistisch klinkende drum tracks te maken en te bewerken voor uw composities.

Effecten Plug-ins kunnen helpen om een element van professionalisme toe te voegen aan uw geluid, of het nu gaat om een creatief effect of gewoon een nuttig effect. Antares AutoTune EFX is een geweldige plug-in voor vocale toonhoogte-correctie en voor het creëren van het populaire 'autotune' geluid.

Veel producenten vertrouwen op hun geluidsarsenaal. Sample Bibliotheken bieden een volledige waaier van authentieke klank voor uw tracks en ze kunnen vaak een vonk van creativiteit brengen voor uw opnames. Een Sample Bibliotheek zoals East West QLSO Platinum Complete geeft u toegang tot een heel orkest in uw DAW.