Koperen Blaasinstrumenten

Onze Koperen Blaasinstrumenten combineren een uitgebreide verzameling van enkele van de leidende merken, zoals Yamaha, Bach en Elkhart, met ons eigen, zeer betaalbare assortiment. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij een uitgebreide en interessante reeks instrumenten, waaronder euphoniums, trompetten en trombones. Ons Coppergate Koperen Blaasinstrument assortiment biedt topkwaliteit, handgemaakte koperblaas instrumenten tegen een ongekende prijs.

Koperen Blaasinstrument Bestsellers

Over Koperblaas instrumenten

Koperblaas instrumenten hebben een sterke erfgoed in zowel klassieke muziek als Britse Koperblaas Bands, maar zijn ook prominent in bigband muziek en jazz. Worp wordt bepaald door zowel de vorm van de lippen en de verlenging of verkorting van buizen via kleppen en slides.

Onze eigen assortiment van Gear4music koperblaas instrumenten is ideaal voor de beginner, of een gepassioneerde speler op zoek naar uitbreiding van hun collectie. Onze Coppergate serie heeft voor de meer serieuze speler geavanceerde functies en vakmanschap niet eerder beschikbaar voor deze prijspunt.