ROLI Seaboard GRAND

Gear4music.com

De ROLI Seaboard GRAND Stage is een revolutionaire synthesizer die maakt gebruik van de traditionele speelbaarheid van een piano of keyboard heeft maar 61 tactiele en zachte siliconen toetsen geven u de mogelijkheid om te wijzigen de noten van het geluid, toonhoogte en dia allemaal op het puntje van je vingers. De toetsen op deze synth gevoel in tegenstelling tot alle andere sleutelinstrument u hebben gespeeld voor en het potentieel bieden voor ultieme uiting. Bekijk alle informatie


ROLI Seaboard GRAND

loading Geen resultaten gevonden voor overeenkomen met uw zoekopdracht

ROLI Seaboard GRAND

De ROLI Seaboard GRAND Stage is een revolutie in de expressieve keyboard spelen. In tegenstelling tot traditionele keyboarden en piano's die het Seaboard GRAND omvat bloeit zachte en tactiele silicium keywaves die kan worden afgespeeld als een keyboard maar ook beschikken over sensortechnologie waarmee u toe te voegen unieke zoals vibrato en pitchbend zonder het gebruik van een Modulatiewiel.

ROLI Seaboard komt ook met revolutionaire software synthesizers de evenaar en de FXpanison synth squad pakket beider having naar grote bibliotheken met vooraf ingestelde geluiden, beide van deze kunnen worden gebruikt als vrijstaande apps evenals VST, AU, RTAS en AAX formaten.