Korg Synthesizers

Gear4music.com

Korg hebben zojuist een paar nieuwe spannende releases van Superbooth 2019 aangekondigd! Hun Minilogue XD krijgt een desktop versie - Minilogue XD Module, en een nieuwe toevoeging voegt zich bij de Volcaseries- Volca NuBass Vacuum Tub Synthesizer e . Bekijk alle informatie


Terug naar Synth School met de KORG Proloog. Koop voor 31 augustus 2019 een nieuwe KORG Proloog en claim gratis toegang tot een speciale masterclass op het KORG hoofdkantoor, UK - die plaatsvindt in de week van 23.09.19! Leer meer over de geschiedenis van KORG synths, hoe je subtractieve syntheses kunt maken en over de geavanceerde functies van de Proloog.


Meest populaire Korg Synths & Modules

Eerste 8 producten weergegeven:

Over Korg Synths & Modules

Korg staat ook bekend om hun mix van pro-kwaliteitsgeluiden en gebruiksgemak. De MicroKorg en MicroKorg XL zijn hier uitstekende voorbeelden van - gebruikt door bands, muzikanten en hobbyisten over de hele wereld, ze geven realistische vintage tonen in kleine pakketten.

Een andere populaire productlijn is de Electribe synth / sampler range, een van de toonaangevende sequencer gebaseerde synth en drummachines in de wereld.

Werkstations zijn sterk in het Korg assortiment - de M50 en M3 werkstations en de beruchte Radias synthesizer - allemaal beschikbaar op Gear4music.com.

Als leider in elektronische muziekinstrumenten heeft Korg de wereld van de interactieve klavierinstrumenten volledig geherdefinieerd.