Korg Synthesizers

Gear4music.com

Korg Synthesizers hebben een reputatie voor unieke, vette klanken - sinds de release van de MS-10 en MS-20 is Korg een van de dominante namen in de elektronische muziek. Korg is ontstaan als een venture tussen een eigenaar van een nachtclub en een accordeonspeler en werd opgericht in 1962 in Tokio, Japan. Bekijk alle informatie

Meest populaire Korg Synths en Modules

Eerste 10 producten weergegeven:

Over Korg Synths en Modules

Korg zijn ook bekend voor hun mix van Pro-kwaliteit geluiden en gemak te gebruiken interfaces. De MicroKorg en MicroKorg XL zijn uitstekende voorbeelden van dit – gebruikt door bands, muzikanten en hobbyisten over de hele wereld, ze geven realistisch vintage tonen in verkleinwoord pakketten.

Een andere populaire productlijn is de Electribe synthesizer / sampler assortiment, een van de toonaangevende sequencer gebaseerd synth en drum machines in de wereld.

Werkstations functie sterk in de Korg assortiment - de werkstations M50 en M3 en de beruchte Radias synthesizer-alle beschikbare op Gear4music.com.com.

Als een leider in elektronische muziekinstrumenten, heeft Korg volledig opnieuw de wereld van interactieve keyboard instrumenten.