Portable keyboards

Portable keyboards zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een leuk, compact en veelzijdig instrument. Portable keyboards zijn zeer gebruiksvriendelijk en bijvoorbeeld een stuk compacter dan een complete digitale piano en minder complex dan een arranger keyboard. Leg het keyboard op tafel of speel met het keyboard op schoot, u kunt alle kanten op. Bovendien zijn portable keyboards erg makkelijk te vervoeren.

Bekijk alle informatie

Meest populaire draagbare toetsenborden

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Keyboards voor thuis

Keyboards zijn niet alleen een alternatief voor traditionele piano's, de manier waarop het voelt om te spelen, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan geluiden.

Veel inspanning is gegaan in het vinden van een instrument dat als de piano klinkt, maar de grootte en gewicht ontbreekt. Belangrijkste voordelen includeren licht gewicht, draagbaar, goedkoper en hoeven niet gestemd te worden.

We hebben keyboards van leidende fabrikanten zoals Casio en Yamaha op voorraad, zowel als ons eigen assortiment van Gear4music keyboards, alles van 'thuis' tot aan 'optreden' keyboards zijn beschikbaar.

Met een uitgebreide selectie van keyboards tegen de laagste prijzen in Groot-Brittannië , is Gear4music.com.com een online superstore voor pianisten.