Line 6 elektrische gitaarversterkers

Gear4Music.com

View All Information

Meest populaire Line 6 gitaarversterkers

Eerste 4 producten weergegeven:

Line 6 gitaarversterkers

De huidige regel 6 amp assortiment draait rond hun vereerd Spider technologie. De Spider technologie is gebaseerd rond amp en effecten modellering. Een amp Spider kan geven u alle de verschillende tonen, effecten en configuraties van uw favoriete artiesten, met de aanraking van een knoop.

Het assortiment bestaat uit de Spider IV, Spider Valve MKII, Spider Jam en Micro Spider.

De Spider IV amp varieert van een 15 Watt Combo, tot een 150 Watt Combo - de 150 Watt is ook beschikbaar als een vrijstaande hoofd, bekend als de Spider IV HD150. De Spider IV15 is ideaal voor degenen die spelen thuis, of voor studio en gig werk waar een lage-aangedreven versterker gunstig kan zijn.

Het assortiment Spider Valve MKII keurt alle de kracht en flexibiliteit van digitale modellingtechnologie biedt, en het combineert met de klassieke ventiel-toon. Regel 6 ingevoerd een partnerschap met gerenommeerde ventiel-amp fabrikant, Reinhold Bogner, die ontwerp geholpen van de versterker. Als u op zoek bent naar macht, veelzijdigheid en klassieke buis-warmte, zoek dan niet verder dan de Spider Valve MKII.

De Spider Jam introduceert de macht van Line 6 amp en effecten modellering, met lus-opname en begeleiding tracks. Met meer dan 100 lus-beladen drum, bass en ritme tracks gespeeld door echte muzikanten, de Spider Jam kunt verbeteren uw spelen terwijl het hebben van pret jammen samen. Het amp uitgangen een indrukwekkende 75 watt vermogen, alle door een 12-inch Celestion Custom speaker.

De Micro Spider is een lage-aangedreven, batterijbedreven versie van de spin-assortiment. Perfect voor busking, vakantie en zelfs op de tourbus. De Micro-Spider beschikt over een geïntegreerde chromatische Tuner en tal van effecten presets voor zowel akoestische als elektrische gitaren. Met een gewicht van slechts 7 lbs, de Micro-Spider steekt 6 watt van volume en is uiterst draagbaar.

Line 6 kunstenaars

Line 6 gebruikers omvatten:

Benny Rietveld (Santana),
Ed O'Brien (Radiohead),
Rob Harris (Jamiroquai),
Jason Freese (Green Day),
Jon Button (Sheryl Crow),
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (Tears For Fears)

En veel meer bekende kunstenaars!