Fender gitaarversterkers

Gear4Music.com

Fender versterkers leveren genre-definiërende geluiden - Fender is misschien wel de bekendste naam in de wereld van de elektrische gitaar. View All Information

Meest populaire Fender gitaarversterkers

Eerste 13 producten weergegeven:

Fender gitaarversterkers

Fenderde Frontman versterkers leveren kwaliteit solid-state Toon tegen een lage prijs tag. Deze solid-state versterkers zijn zeer geschikt voor beginners, maar zijn ook populair bij gitaristen die op zoek zijn naar volume op een begroting - de Frontman 212R verpakkingen van 100 watt van de macht en aan boord reverb in twee-kanalen.

De Hot Rod serie geïntroduceerd als midden geprijsde all-ventiel versterkers. Klassieke 50 's styling in het hele assortiment, de Hot Rod serie gebruikmaken van Groove buizen met buis kleppen voor een naturel, stenig overdrive. De populaire Hot Rod Deluxe biedt 40-watt van all-ventiel Toon in een 1 x 12 "-behuizing.

De Vintage heruitgave serie nemen klassieke all-ventiel Fender amp modellen uit de geschiedenis en heruitgave hen voor hedendaagse spelers. De Vintage heruitgave versterkers zijn gemaakt om zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke spec mogelijk, en heten volgende op het jaar dat de spec werd genomen uit. De Deluxe Reverb ' 65 en ' 65 Princeton Reverb zijn beide vereerd amp modellen van de Fender pre-CBS periode en bieden spelers een getrouwe recreatie van enkele van de grootste versterkers in de geschiedenis.

De Vintage bewerkt serie combineren de glorieuze Toon van Fender gaskleplichter versterkers, met de flexibiliteit van moderne solid-state technologie zoals ingebouwde DSP-effecten. De Deluxe VM neemt het ontwerp van de dierbare Deluxe Reverb, terwijl kwalitatief hoogwaardige effecten toe te voegen zoals delay en koor. De Super Champ XD is een 15-Watt-hybride die dezelfde functies in een kleinere, lagere-powered kabinet levert.

Over Fender gitaarversterkers

Terwijl het was de Stratocaster en Telecaster die Fender in een huishouden naam, Leo Fender begon met het maken van gitaarversterkers voordat hij vervaardigd gitaren. De eerste versterkers werden klassieke buis versterkers, maar door de latere jaren 1960 begon het bedrijf vaste toestand modellen te maken.

Fender gitaarversterkers geweest favorieten van muzikanten over de muzikale spectrum van hun uitvinding in 1945. De zwartface, Zilverface, Brownface en Tweed Fender gitaarversterker bereiken zijn gekomen om te helpen bepalen het geluid van vele genres van muziek, van surf naar shoegaze en land te elektrische blues.

In de jaren ' 60 begunstigde John Lennon de Deluxe Reverb. In de late jaren 80, Kurt Cobain gebruikt een tweeling ' 65 om te registreren 'Bleekmiddel'. Zelfs de meest moderne bands als Bloc Party, No Age en beste kust stemmen Fenderde tijdloos Toon.