Roland Gitaarversterkers

Gear4music.com

De gitaarversterkers van Roland zijn veelzijdig en betrouwbaar en produceren geweldig geluid voor iedere stijl. Hun innovatieve nieuwe technologie zorgt voor de meest natuurlijk klinkende transistorversterkers op de markt. Het lichtgewicht en compacte karakter van de versterkers van Roland maakt ze perfect voor optredens en busking. Bekijk alle informatie

Roland elektrische gitaarversterkers

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Roland gitaarversterkers

Met de Cube 20X en daarboven bieden Cubes voldoende vermogen voor optredens, evenals andere geweldige functies zoals ingebouwde effecten en versterker-modeling.

De Roland familie bestaat uit merken als BOSS, beroemd om hun effectpedalen en Cakewalk die gitaar interfaces vervaardigen.

Gear4music is één van Rolands grootste dealers in het Verenigd Koninkrijk en wij leveren alle beste producten van Roland, BOSS en Cakewalk tegen geweldige prijzen.

Onze Roland specialist is beschikbaar voor het geven van informatie en advies over ons gehele assortiment aan Roland producten. Neem contact op via 020-3690283 voor Nederland en 078-482155 voor België.