Gear4music gitaarversterkers

Gear4music.com

Elektrische gitaarversterkers van Gear4music bieden een goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Door jarenlange ervaring, sinds de oprichting in 2003, weet Gear4music precies waar muzikanten naar op zoek zijn. Het aanbod van gitaarversterkers is dan ook zeer divers en geschikt voor spelers van elk niveau. De 15W en 35W combo versterkers zijn ideaal voor beginners en spelers die extra volume aan hun spel willen toevoegen. Met Gear4music gitaarversterkers heb je professionele kwaliteit voor een ongelooflijk lage prijs. Bekijk alle informatie

Elektrische gitaarversterkers van Gear4music

Eerste 8 producten weergegeven:

Gear4music elektrische gitaar Versterker Pakketen

Eerste 3 producten weergegeven:

Gear4music gitaar versterker toebehoren

Eerste 6 producten weergegeven:

Wat zijn gitaarversterkers?

Gitaarversterkers zijn apparaten gitaristen verbindt met elektrische, elektro-akoestische of Basgitaar die hun signalen omzet in geluid, die vervolgens wordt geproduceerd door middel van een speaker. Ze zijn essentiële elementen voor elektrische gitaristen en bassisten en een verscheidenheid van verschillende modellen zijn beschikbaar om te voorzien in behoeften van musici.

Er zijn twee belangrijke soorten gitaarversterker: combo versterkers - waarin de versterker en speakers in een enkel kabinet- en vrijstaande head-units waarvoor speakers afzonderlijk worden aangesloten. Het doel van het amp bepaalt welk type de gitarist moet op zoek te gebruiken, evenals de grootte en de hoeveelheid kracht die nodig is. Studenten op zoek naar versterkers gewoon zodat ze kunnen leren de gitaar meestal ga voor oefen versterkers, die meestal worden relatief klein en lage-aangedreven en vallen in de categorie van de keuzelijst met invoervak. Degenen die willen spelen live of een bepaalde type geluid maken, echter kan vinden head-units en scheiden kasten beter aansluit bij hun behoeften.