Blackstar Versterkers

Gear4music.com

Blackstar versterkers zijn één van de meest veelzijdige gitaarversterkers op de markt. Met de grensverleggende I.S.F - (Infinite Shape Feature) kunt u van een strak, gefocust USA gitaargeluid naar een warme, organische Britse klank gaan, en alles daartussenin. Er is een Blackstar versterker voor ieder genre en budget, van betaalbare tot high-end buizenversterkers. Bekijk alle informatie

Meest populaire Blackstar versterkers

Eerste 18 producten weergegeven:

Blackstar Gitaarversterker Assortiment

De HT-5 is ontworpen voor gebruik in de studio en als oefenversterker en kan behoorlijk aangezwengeld worden. De HT-5 heeft al het geweldige geluid van de HT buizenpedalen en komt met twee kanalen en Blackstars ISF circuit voor fijnafstellingen en geluidsvormgeving. De HT-5 serie is beschikbaar als een combo, versterkertop, speakerkast, en mini-stack.

De draagbare HT Venues zijn gericht op de optredende gitarist. Deze volbuizen serie heeft een versterker om ieder type optreden te ondersteunen - van de laag-aangedreven 20 watt HT Studio 20 Combo tot de 100 watt HT Stage 100.

De Series One reeks is ontworpen met de focus op veelzijdigheid. Van de krachtige 200 watt, met KT88 uitgeruste Series One 200 versterkertop tot de prachtig vervaardigde 40 watt Series One S1-45 combo; de Series One versterkers komen met een geïntegreerd DPR (Dynamic Power Reduction) systeem waarmee u het algeheel vermogen kunt reduceren tot 10% van het nominaal vermogen zonder verlies van klank, voor het volledige buizengeluid.

De Artisan serie is misschien wel Blackstars mooist vormgegeven serie versterkers. De Artisan versterkers worden met de hand vervaardigd met de nadruk op sonische zuiverheid en eenvoud en produceren voor boutique klanken. De Artisan 15 Handwired Combo is de eerste in de serie en biedt 15 watt aan dynamiek, klasse-A buizenvermogen en schakelbaar naar 5 watt voor de ultieme flexibiliteit.