Off line Line 6 Spider V 60 gitaarversterker Combo

 • Video 1
€ 271,00 € 357,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • 10" custom Speaker & High-Frequency Tweeter geeft scherpe duidelijkheid.
 • 60-Watt Combo versterker met bijgewerkte Modeling & On-Board effecten.
 • Wireless-klaar voor Select Line 6 doorgeven van zenders.
 • 128 ontworpen Presets zijn iconische Rigs & klassieke kunstenaar tonen.
 • USB-Audio-opname en afspelen met de Mac, PC, Android & iOS

Off line Line 6 Spider V 60 gitaarversterker Combo

- productomschrijving:

De Line 6 Spider V 60-gitaarversterker Combo is uitgerust met een full-range speaker systeem, die uit een speciaal ontworpen gitaar speaker 60 Watt 10" en een tweeter voor hoogfrequent bestaat, leveren een kristalhelder dat geweldig met Elektra, akoestiek en muziek klinken zal. Uitgerust met een interne wireless ontvanger, de Spider V 60 is compatibel met de zender van de Relay-G10T (apart verkrijgbaar) toe te staan een wireless uitvoeringen, en elimineren de noodzaak voor kabels met een achterstand. Kies uit meer dan 200 nieuwe verfijnde versterkers, cabines en effecten en snel dial-in de perfecte Toon met behulp van eenvoudige kleurcodering controles. Deze veelzijdige versterker zit ook vol met meer dan 100 speciaal ontworpen presets met inbegrip van iconische tuig, kunstenaar-gebouwd tonen en Line 6 originelen, geven u direct toegang tot een breed scala professioneel gekozen-in geluiden. De Spider V 60 biedt ook USB-audio-opname en playback met Mac-, PC-, Android- en iOS-apparaten, evenals een ingebouwde tuner, metronoom en echte drummer lussen, waardoor het perfect voor het beoefenen van, jammen en ook opnemen.

Artikelnummer: 79745

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

Custom Speaker levert een superieure geluid

De Spider V 60 heeft toegevoegd wordt uitgerust met een full-range speakersysteem, dat uit een 10" douane-ontworpen gitaar speaker en high frequency tweeter bestaat. Deze aangepaste speaker betekent dat uw versterker zal klinken geweldig met Elektra, akoestiek en muziek. Dit innovatieve speakersysteem kunt u uw favoriete muziek afspelen, evenals uw gitaar, die ideaal is voor het beoefenen van de praktijk.

Wireless-klaar

Deze innovatieve versterker is ook is uitgerust met een interne wireless ontvanger die compatibel is met de Relay G10T zender (apart verkocht) maken van uw voorstellingen wireless. Dit wireless zender elimineert de noodzaak voor de achterstand van de kabels die leiden risico's en gevolgen het geluid tot kunnen. De Relay-G10 zender werkt met bijna alle soorten van de gitaar die beschikken over een typisch 1/4"-uitgang die wordt gebruikt op de meeste passief en active instrumenten. Gaat wireless is nooit geweest dit gestroomlijnde of gemakkelijk!

Besturingselementen voor snel en vertrouwd

Zoals veel versterkers van Line 6, de Spider V 60 biedt een eenvoudige gemakkelijk te gebruiken control opties met kleur gecodeerde control. Deze functie is met name ideaal voor donkere stadia waar verlichting is slecht. Tweak instellingen en parameters rechtstreeks op de amp met traditionele knoppen en de intuïtieve editing interface.

Enorme tonale mogelijkheden

De Spider V 60 kunt u kiezen uit meer dan 200 nieuwe verfijnde versterkers, cabines en effecten met inbegrip van de comp, Distortion, modulatie, Delay, Pitch/Syth en Reverb. Deze grote keuze van on-board effecten elimineert de noodzaak voor pedalen, en daarom maakt uw set-up tijd een fluitje van een cent.

Direct inspirerende Toon

De Spider V 60 is ook uitgerust met een grote verscheidenheid van kunstenaar presets, die werden gemaakt door veel van de heetste gitaristen van vandaag, evenals de iconische Rig presets gebaseerd op ongelooflijke opstellingen van legendarische nummers en albums. Daarnaast een keur aan standaard voorinstellingen laat je bereiken classic Line 6 originelen, die geweldig in elk type muziek klinken zal.

Verbeterde voorinstellingen met Variax® akoestische-technologie

De Spider-V niet alleen correcte groot met elektrische gitaren, kenmerkt het ook verbeterde akoestische presets die zijn ontworpen met de Variax® akoestische technologie, waardoor de beste tonale kwaliteiten van uw akoestische gitaar. Gekozen-in effecten zoals delay en reverb zal u helpen nemen een gemiddelde akoestische geluid naar een hoger niveau. Spider V levert akoestische Toon met diepte en helderheid die regelmatig elektrische versterkers gewoon niet kunnen evenaren, verhoging van de algehele veelzijdige van het amp, en elimineren de noodzaak voor extra versterkers.

Ingebouwde Extras

Verpakt met extra functies die beoefenen en live uitvoeren zal nemen naar het volgende niveau, beschikt de Spider V 60 over een ingebouwde tuner, waarmee snelle en precieze afstemming. In helpt deze combo-versterker ook u bovendien uw riffs in de tijd met haar on-board metronoom en echte drummer loops opgenomen door pro muzikanten houden.

USB-aansluiting

Een andere grote eigenschap dat de spin V 60 te bieden heeft, is het USB-mogelijkheden, die u toestaat om uw geluid opnemen met een Mac, PC, Android- en iOS-apparaten. Dit opgenomen uitvoeringen kan vervolgens worden gedeeld op sociale media (via telefoon of computer), of gemengd met andere nummers in de studio, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien, komt de Spider-V met gratis Cubase® LE muziek opnamesoftware, waardoor u alles wat die u nodig hebt om te beginnen met het opnemen van grote gitaar tracks, evenals bewerken en meng je tracks van start tot finish.

Duurzame constructie

Naast het leveren van een veelzijdige versterker, versterkt duurzame constructie landschapskenmerken gegoten hoeken, een flexibel handvat en een klassieke grijze grille doek voor de optimale overdraagbaarheid. Met de lichtgewicht constructie van slechts 21lbs is de Spider V 60 de perfecte amp voor beoefenen, jammen en opnemen.

Functies

 • 10" aangepaste speaker en high frequency tweeter levert verbluffende helderheid
 • 60-watt gitaarversterker met bijgewerkte modellering en effecten
 • Uitgerust met een interne wireless ontvanger die compatibel is met de zender Relay G10T
 • Geweldig voor beoefenen, jammen en opnemen
 • Bevat ingebouwde tuner, metronoom en drummer lussen
 • 200 + versterker en FX modellen toegankelijk via snel en gemakkelijk besturingselementen
 • Full-range speakers klinken geweldig met Elektra, akoestiek en muziek
 • 128 vervaardigde voorinstellingen zijn iconische rigs & klassieke kunstenaar tonen
 • Alle geluiden van de versterker en effecten zijn gemakkelijk bewerkbaar via voorpaneel controles
 • USB-audio-opname en afspelen met Mac-, PC-, Android™- en iOS-apparaten
 • Compatibel met Line 6 FBV™ 3 en FBV MKII voet controllers (apart verkrijgbaar)
 • 1/4" gitaar-ingang, koptelefoonuitgang 1/8", 1/8" stereo aux-ingang

Specificaties

 • De grootte van de speaker: 10"
 • Vermogen: 60 watt
 • Product formaat: 9.1" L x 17.4" W x 16.9" H
 • Productgewicht: 20,5 lbs
Uw bestelling kan worden geleverd met een stekkeradapter
Elektrische artikelen die u bij ons bestelt, kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Indien nodig dan zal voor deze artikelen geheel kosteloos een geschikte stekkeradapter worden meegestuurd.