Fender Gitaren

Gear4music.com

Fender is synoniem geworden met het woord gitaar. Al meer dan een halve eeuw worden hun elektrische gitaren en basgitaren gebruikt door enkele van de meest gerenommeerde muzikanten ter wereld. Gitaristen als Jimi Hendrix, David Gilmour en Eric Clapton zijn slechts enkele van de honderden artiesten die een gitaar van Fender op het podium dragen en de hele wereld overgaan met gitaren als de Telecaster en de Stratocaster. Bekijk alle informatie

Fender Bestsellers

Eerste 20 producten weergegeven:

Fender Informatie

Fender werd in 1946 door Leo Fender in Californië opgericht en heeft sindsdien zowat ieder muziekgenre beïnvloedt en getransformeerd, van rock'n'roll tot country en western, jazz tot blues en nog veel meer.

Iedereen, van beginners tot 's werelds meest populaire en geprezen artiesten, gebruiken gitaren en versterkers van Fender, wat Fender niet alleen een bekende naam in de muziekindustrie heeft opgeleverd maar ook de status als cultureel icoon.

Door de jaren heen is Fender altijd al het instrument bij uitstek geweest van de meest getalenteerde en invloedrijke gitaristen allertijden, waaronder Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Marc Knopfler, Eric Clapton en nog vele anderen. Bij Gear4music hebben we een grote selectie elektrische gitaren, basgitaren, akoestische gitaren, versterkers en accessoires beschikbaar tegen de meest voordelige prijzen.