Fender Gitaren

Gear4Music.com

Fender staat bijna synoniem voor het woord 'gitaar'. Al meer dan een halve eeuw lang worden de gitaren van Fender door wereldberoemde artiesten gebruikt. Gitaristen zoals Jimi Hendrix, David Gilmour en Eric Clapton zijn enkele van de honderden gitaristen die met een Fender gitaar om de nek podiums over de hele wereld hebben doen opleven met bijvoorbeeld hun Telecaster of Stratocaster. View All Information

Fender Bestsellers

Eerste 21 producten weergegeven:

Fender informatie

Fender 1946 door Leo Fender in Californië, werd opgericht en is sindsdien gegaan op te raken en transformeren van bijna elk muzikaal genre, van rock'n'roll, country en western, jazz tot blues en veel meer.

Iedereen, van beginners aan's werelds meest populaire en gewaardeerde kunstenaars en artiesten hebben gebruikt en blijven gebruiken fender gitaren en versterkers, Fender maken niet alleen de naam van een gerespecteerde muziek industrie, maar ook een cultureel icoon.

Fender geweest door de jaren heen het instrument van keuze voor veel van de meest getalenteerde en invloedrijke gitaristen aller tijden, inclusiefJimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton en veel veel meer kunstenaars. Op Gear4music.com.com we hebben een grote selectie van Fender elektrische gitaren, basgitaar, akoestische gitaren, versterkers en accessoires bij enkele van de laagste prijzen in Groot-Brittannië .