Elektro-akoestische gitaren

Elektro-akoestische gitaren bieden u het beste van twee werelden - de klank van een akoestisch apparaat met het volume en de mogelijkheden van een elektrisch apparaat. Ze zijn ideaal voor live optredens, omdat je ze rechtstreeks op een versterker of PA-systeem kunt aansluiten.

Bekijk alle informatie

Meest populaire Elektro-akoestische gitaren

Eerste 29 producten weergegeven:

Over Elektro-akoestische gitaren

Met de elektro-akoestische gitaar kunnen akoestische gitaristen het geluid van hun akoestiek versterken. Waar een elektrische gitaar afhankelijk is van versterking om zijn geluid te produceren, wordt een akoestische gitaar meestal alleen versterkt voor live gebruik tijdens optredens en repetities. De elektro-akoestiek wordt versterkt met behulp van een ingebouwd pickup- en voorversterkersysteem. Dit is meestal op batterijen en heeft een basis EQ en vaak ook een tuner ingebouwde EQ.

De Dreadnought elektro-akoestisch, zoals Yamaha's APX500, is waarschijnlijk het meest populaire type Elektro-akoestische Gitaar tot nu toe, dankzij het compromis tussen grootte en volume.

Op Gear4music.com we voorraad alle soorten van Elektro-akoestische gitaren, met inbegrip van een verscheidenheid van Elektro-akoestische Gitaar pakketten tegen lage prijzen.