Gibson Elektrische Gitaren

Gear4music.com

Gibson is inmiddels een gevestigde naam sinds het bedrijf meer dan 100 jaar geleden werd opgericht. Men begon met het maken van mandolines maar zijn inmiddels verantwoordelijk voor het op de markt brengen van enkele van de meest iconische elektrische gitaren zoals de Les Paul, de SG,de Flying V en de Explorer. Bekijk alle informatie

Meest populaire Gibson Gitaren

Eerste 21 producten weergegeven:

Gibson Gitaar Informatie

Gibson Gitaren zijn uitgekozen door enkele van 's werelds meest herkenbare muzikanten, waaronder vele topgitaristen zoals Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett en Dave Grohl. Variërend van jazz tot heavy metal en alle genres daartussenin, heeft het Gibson-geluid talloze bands, muziekscènes en tijdperken in de muziek gedefinieerd.

De Les Paul, SG, Flying V en Explorer zijn klassiekers geworden op het gebied van gitaarontwerpen en ze staan allen bekend om hun diepe, warme, volle geluid en niet te evenaren speelbaarheid.

In de afgelopen jaren, met de invoering van de Gibson Robot tuning-technologie, hebben Chameleon Tone en HEX pick-ups aangetoond dat Gibson niet enkel een prestigious verleden heeft, maar dat het bedrijf ook vooruit kijkt naar de toekomst.