Gear4music Elektrische Gitaren

Elektrische gitaren van Gear4music zijn speciaal ontwikkeld om betaalbare en hoogwaardige instrumenten aan te kunnen bieden.

Bekijk alle informatie

Populaire elektrische gitaren van Gear4music

Eerste 20 producten weergegeven:

Betaalbare Elektrische Gitaren

Elektrische gitaren van Gibson Les Paul en Fender kosten vaak duizenden euro's, maar elektrische gitaren voor beginners zijn bij ons al beschikbaar voor rond de €100,-. Een voorbeeld van zo'n goedkope elektrische gitaar is de LA Elektrische Gitaar + Versterkerpakket, met alles wat een beginner nodig heeft voor minder dan €105,-. Dit pakket wordt geleverd met een 15 watt gitaarversterker en een 6.5" luidspreker om te oefenen, een kabel, gitaarband, gevoerde gitaartas, een set reservesnaren, een plectrum en 2 jaar garantie. De elektrische gitaar zelf heeft een esdoorn hals - de meest gebruikte houtsoort voor gitaarhalzen - die helpt met het versterken van de hoge tonen vanwege de hardheid van het hout. Deze gitaar kan een grote variatie aan klanken produceren dankzij de drie single-coil pickups en een reverse-wound midden pickup geeft spelers de mogelijkheid om allerlei verschillende muziekstijlen te spelen.

De New Jersey elektrische gitaar is één van onze andere geweldige gitaren voor beginners. De New Jersey heeft een esdoorn hals en is uitgerust met humbucker pickups die dat warme geluid produceren dat vaak met vintage elektrische gitaren wordt geassocieerd.