Ibanez Elektrische Gitaren

Gear4Music.com

Als één van de grootste Ibanez verkopers in Groot-Brittannië hebben we honderden Ibanez gitaren op voorraad, waaronder de populaire GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX en de Prestige RG1570. Ibanez produceert ook vele signature en artieste modellen, waaronder de Steve Vai JEM555 en JEM505, de Joe Satriani JS100 en Mick Thomson MTM2. Het bedrijf is bekend voor haar radicale ontwerpen en laklagen, zowel als het maken van een verscheidenheid aan 7-snarige, 8-snarige en semi-akoestische modellen. View All Information

Meest Populaire Ibanez Elektrische Gitaren

Eerste 20 producten weergegeven:

Over Ibanez-gitaar

Hoewel Ibanez gitaren hebben geboekt sinds 1908, het was niet tot de late jaren 1980, dat zij begonnen te vormen van een identiteit voor zichzelf, toen kunstenaars zoals Steve Vai en Frank Zappa begon met behulp van hun instrumenten.

De term 'Superstrat' wordt vaak geassocieerd met Ibanez en beschrijft een Strat-style gitaar die is gewijzigd voor snelle speelstijlen. Met name geassocieerd met Heavy Metal en "shredder" gitaristen, beschikken deze gitaren over slim-profiel nek, toegenomen aantal frets en scherper hoorns.