Elektronische Drumstellen

Elektronische Drumstellen zijn een van onze meest populaire instrumenten op Gear4music. Elektronische drumstellen zijn compact en kunnen worden gebruikt met een koptelefoon en bieden daarmee een stiller alternatief ten opzichte van een akoestisch drumstel en stellen drummers in staat om op een 'stille' manier thuis te oefenen.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Elektronische Drumstellen

Elektronische Drumset informatie

Elektrische drumsets zijn een realistisch alternatief voor akoestische drums, geven gebruikers flexibiliteit, controle en variabele volumeniveau. Elektronische sets kunnen verschillende geluiden worden toegewezen aan een bepaald pad geven drummers bijna onbeperkte mogelijkheden voor vele verschillende drum geluiden.

Voordelen van een elektrische Drumset

De moderne elektronische drumset heeft verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele akoestische kit:

  • De elektrische drumset en bekkens kunnen zo veel of zo weinig lawaai produceren als u hen zou willen. Met de toevoeging van koptelefoon, niemand zal kunnen u horen oefen. Dit maakt deze elektrische drumsets nuttig voor mensen die leven in de nabijheid van anderen, of voor professionals op zoek naar de nauwkeurige monitoring koptelefoon kan bieden.

  • Volledige elektrische drumstellen minder ruimte innemen dan een conventionele kit en naar beneden kunnen worden verpakt indien nodig. Dit is perfect voor mensen bezorgd over ruimte thuis, of de gigging muzikant.

  • De meerderheid van elektronische drumsets hebben gebouwd in spelen samen liedjes en metronomen, wat betekent u een voorsprong als het gaat om oefenen.

  • Hebt u controle over wat uw drumset klinkt, waardoor het gemakkelijk is om te spelen in een verscheidenheid van stijlen met slechts een kit. Sommige elektronische verzamelingen laten zelfs u de geluiden bewerken of upload uw eigen!

  • Sommige elektronische drumsets hebben zeer realistische akoestische drumgeluiden. Dit is afhankelijk van uw budget echter zoals duurder kits de neiging om meer realistische geluiden.