Gear4music digitale piano's

Gear4music.com

Gear4music digitale piano's bieden een indrukwekkend ontwerp, geluid en bouw tegen een meer betaalbare prijs dan vele duurdere merken. Bekijk alle informatie

Digitale piano's van Gear4music

Eerste 36 producten weergegeven:

Digitale Piano pakketten van Gear4music

Eerste 31 producten weergegeven:

Digitale Piano aankoop advies

Een digitale piano is een elektrische muziekinstrument die is ontworpen om te dienen voornamelijk als een alternatieve optie aan hun traditionele, akoestische tegenhangers. In tegenstelling tot een akoestische piano heeft het geen snaren, hamers en geen resonantiebodem. In plaats daarvan heeft het elektronische geluid chips en speakers, die kunnen worden gebruikt om te dupliceren het geluid en het gevoel van een traditionele piano te spelen.

Omdat een digitale piano afhankelijk van de bemonstering is, kan het een aantal andere instrumentgeluiden produceren. Bijvoorbeeld, kunnen muzikanten kiezen uit dergelijke instrumenten als fluiten, klavecimbels, strijkers en slagwerk, een digitale piano een aangepast apparaat maken.

Andere dingen om te overwegen wanneer het kopen van een digitale Piano

Er zijn ook een aantal accessoires die kan worden gekocht om een digitale piano, zoals koptelefoon. Muzikanten kunnen kiezen uit een scala aan dergelijke apparaten, waaronder Roland RH-300 koptelefoon, die met een rechte 3.4 m kabel komen en Audio Technica ATH-M40FS koptelefoon, die met een kabel van dezelfde lengte komen.

Ondertussen, voor degenen die nog niet hebt, een piano kruk kan ook worden geëist. Gear4music produceren een Deluxe Pianokruk in overeenstemming met de traditionele stijl, die ideaal voor ons met een digitale piano is.