Casio Digitale Piano's

Gear4music.com

Casio's staande digitale piano's zijn een populaire keuze voor zowel beginners als doorgewinterde pianisten dankzij Casio's hoogwaardige geluid en bouw. Dit maakt de digitale piano's van Casio dan ook zeer veelzijdig en zo zijn de piano's erg geschikt om bijvoorbeeld op te oefenen, composeren of voor live optredens.

De staande modellen uit de Casio Privia-serie zijn compact en nemen zodoende relatief weinig ruimte in beslag. Dit maakt ze ideaal voor strakke, stedelijke woonruimtes en kleine oefenruimtes. Het compacte formaat doet echter niks af aan de prestaties. De Privia piano's zitten boordevol functies en geluiden voor de veeleisende moderne pianist.

De Casio Celviano-serie bestaat in zijn geheel uit digitale staande piano's die allemaal over state-of-the-art technologie beschikken en bovendien allemaal een prachtig traditioneel ontwerp hebben. De actie, het gevoel en de geluiden zijn perfect afgestemd om u een authentieke speelervaring als dat van een akoestische piano te geven, plus het gemak en de vele extra functies van de moderne digitale piano's. Bekijk alle informatie

Meest populaire Casio rechtopstaande piano's

Eerste 11 producten weergegeven: