Audio Mixers

Audio Mixers zijn essentieel voor diegenen die van meerdere kanalen voor audioverwerking op hetzelfde moment, met vele mixers ook het verstrekken van effecten en hulpprogramma's zoals compressie.

View All Information

Meest populaire Studio Mixers

Eerste 21 producten weergegeven:

Audio Mixer-informatie

We hebben een breed scala aan Audio Mixers op voorraad, inclusiefanaloge mixers, zoals de Yamaha MG166C, die een ware audio signaal pad in de gehele handhaven. Veel van deze zijn voorzien van USB- en Firewire-verbindingen voor het opnemen van flexibiliteit.

Digitale mixers converteren audio naar gegevens, vaak met hoge niveau effecten en MKN te krijgen het geluid precies goed. Het assortiment Soundcraft EFX combineert uitstekende Digitech en Lexicon verwerkers in de mixer.

Voor veel thuis set-ups kan een multi-input audio-interface of de geluidskaart beter zijn als de ruimte voetafdruk veel minder is. Er is echter in het algemeen een mixer kunnen hebben betere kwaliteit conversieprogramma's dan een geluidskaart en meer gedetailleerde, fysieke controles. Als gevolg daarvan zal een audio mixer laten u toe om het geluid in je hoofd meer gemakkelijk in werkelijkheid.