Akoestische gitaren

Gear4Music.com

Akoestische gitaren zijn begunstigd door muzikanten die hunkeren naar de zuiverheid van Toon en techniek die wordt geleverd met een akoestisch instrument. Het authentieke, onversterkte geluid van een akoestische gitaar transportt subtiliteiten en nuances niet aanwezig bij een andere. Bekijk alle informatie

Akoestische gitaar beste verkopers

Eerste 21 producten weergegeven:

Over akoestische gitaren

De akoestische gitaar heeft eeuwenlang bestaan in vele vormen, maar fundamenteel een akoestische gitaar is een snaarinstrument met een hollow body en resonant geluid gat. Akoestische gitaren nemen vandaag, vele verschillende vormen en ontwerp typen aan bepaalde stijlen van muziek.

De akoestische, zoals Yamaha's F310, Dreadnought is waarschijnlijk de meest populaire type akoestische gitaar tot nu toe, dankzij haar compromis tussen grootte en volume. Een akoestische Jumbo is nog steeds groter en is ontworpen om een zeer diepe, resonant toon. Kleinere-bodied modellen of 'Folk' grootte zoals ze ook bekend zijn, zijn populair in volksmuziek en met kleinere spelers.

Op Gear4music.com.com voorraad we alle varianten van de akoestische gitaren, waaronder ¾ kids grootte en een verscheidenheid van akoestische gitaar pakketten tegen lage prijzen.