Synthesizers

Synthesizers zijn een van de meest plezierige muzikale instrumenten te spelen, gezien de enorme scala van geluiden die je van hen krijgen kunt. Op Gear4music.com hebben wij altijd de nieuwste en interessantste synths online voor u.

View All Information

Synthesizers

Eerste 115 producten weergegeven:

Over Synthesizers

De Synthesizer is een elektronische instrument dat manipuleert, genereert en complexe golfvormen combineert om geluiden te produceren. Meeste synths zijn onderdeel van een traditioneel toetsenbord met controller knoppen, zodat de gebruiker kan deze geluiden afspelen in een muzikale regeling en de parameters van het geluid in real-time te wijzigen. Een analoge synth, zoals de Moog Little Phatty, maakt gebruik van analoge circuits, overwegende dat digitale synths gebruik een microprocessor, net als die gevonden in een computer-de Korg MicroKorg maakt gebruik van deze technologie aan model analoge synthese. Synths ook komen in de vorm van een module en kunnen worden bediend vanuit een extern toetsenbord van MIDI of een computer via USB. Op Gear4music.com.com, The Waldorf Blofeld is een populaire desktop synth module. We stock evenals Waldorf, Roland, Yamaha, M-Audio en toegang.

Synthesizer Nieuws

ROLI FXpansion STROBE2 nu deel uitmaakt van alle ROLI samenwerkingsakkoorden

Krachtige STROBE2 software nu beschikbaar is gesteld aan alle klanten die zal kopen of hebt gekocht of de ROLI Seaboard RISE of GRAND synthesizer... Meer »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments kondigen REV2

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.... Meer »