Synthesizers

Synthesizers zijn een van de meest plezierige muzikale instrumenten te spelen, gezien de enorme scala van geluiden die je van hen krijgen kunt. Op Gear4music.com hebben wij altijd de nieuwste en interessantste synths online voor u.

View All Information

Synthesizers

Eerste 119 producten weergegeven:

Over Synthesizers

De Synthesizer is een elektronische instrument dat manipuleert, genereert en complexe golfvormen combineert om geluiden te produceren. Meeste synths zijn onderdeel van een traditioneel toetsenbord met controller knoppen, zodat de gebruiker kan deze geluiden afspelen in een muzikale regeling en de parameters van het geluid in real-time te wijzigen. Een analoge synth, zoals de Moog Little Phatty, maakt gebruik van analoge circuits, overwegende dat digitale synths gebruik een microprocessor, net als die gevonden in een computer-de Korg MicroKorg maakt gebruik van deze technologie aan model analoge synthese. Synths ook komen in de vorm van een module en kunnen worden bediend vanuit een extern toetsenbord van MIDI of een computer via USB. Op Gear4music.com.com, The Waldorf Blofeld is een populaire desktop synth module. We stock evenals Waldorf, Roland, Yamaha, M-Audio en toegang.

Synthesizer Nieuws

NAMM 2017: Dave Smith Instruments kondigen REV2

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.... Meer »

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 analoge monofone Synthesizer

Waardoor dynamische gebruik in de studio en op het podium, is de Toraiz AS-1 gegarandeerd om indruk te maken... Meer »