Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Summer NAMM 2016: Martin gitaar uitbreiden Junior serie

Martin OMCXAE-zwart
Martin OMCXAE-zwart
vers op de achterkant van het vrijgeven van de 15 en 17 serie gitaren op winter NAMM 2016, Martin Gitaar nu hun weg, X en Junior serie instrumenten heeft uitgebreid.

Het nieuwe model in de serie van de weg is de DRSG - een dreadnought gitaar met een top van Sitka spar en elektronica van Fishman Sonitone evenals een nek handgewreven beëindig voor dat unieke Martin vibe. De Junior line-up heeft twee nieuwe toevoegingen in de vorm van de D-Jr - een gitaar die is ideaal voor kleinere spelers, studenten, reizigers, of iedereen die streeft naar de duidelijkheid en de diepte van Toon die Martin instrumenten voor meer dan 180 jaar heeft gedefinieerd.

"Ik speel op het podium, een normaal formaat Dreadnought. En in mijn dagelijks leven, vooral wanneer touring in volle kracht is, ik speel mijn Martin D Jr. E ongeveer 90% van de tijd. Het gemak hiervan is ongeëvenaard en per gebruikelijk met Martin gitaren, het voelt zich thuis in mijn handen. Ik ben niet kunnen het huis verlaten zonder it. & rdquo; -Seth avètt, de avètt-broers.

Bovendien beschikt de D Jr. 2 Sapeli Martin's baanbrekende dreadnought lichaamsvorm maar in een compacter formaat. De D Jr. 2 beschikt ook over Richlite toets en een handgewreven hals en lichaam finish.

De meer betaalbare X-serie beschikt over zeven nieuwe cutaway modellen. Elke gitaar in deze reeks heeft een cutaway ontwerp waardoor u access de hogere frets van de gitaar. Klassieke dreadnought stijlen zijn beschikbaar in de vorm van de DCXAE zwart, DCX1RAE en DCX1AE.

Voor diegenen die een grand-uitvoeringen-stijl lichaam dan er zijn vier modellen, met inbegrip van de zwarte GPCXAE, GPCX1RAE, GPCX1AE en de zwarte OMCXAE.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey.

Gepost op 14 Jun 2016 10:43 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op de NAMM Lunastone onthulde hun nieuwste release. Klassieke buis Toon repliceren en omarmen het bruisende geluid van merken, is het gepland worden vrijgegeven dit februari.

24 Jan 2017 15:55
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met 17 touch gevoelig, gemotoriseerde faders en 17 oproepbare XMAS preamps, de StudioLive 16 brengt de veelzijdigheid van de volledige opname van de gebruiker wanneer die in het veld.

23 Jan 2017 10:58
thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14