Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

SJC en Tre Cool presenteren Mike Dirnt aangepaste Kit For Christmas

SJC van Mike Dirnt aangepaste Kit
SJC van Mike Dirnt aangepaste Kit
SJC Custom Drums en Tre Cool onlangs teamed omhoog om huidige Green Day bassist Mike Dirnt met een aangepaste kit aan zijn handtekening Sunburst Precision bass . Rekening houdend met de bassist van handtekening drie klankkleurstelling, de kit beschikt over alle toeters en bellen toegeschreven aan SJC van aangepaste kit inclusief: handgekapte SJC 45 rekening houdend met randen, 2,3 mm triple flanged stalen hoepels en SJC Shield Lugs.

Wordt op het SJC-roster zelf, Tre Cool heeft zijn eigen handtekening kit en snare ontworpen door de Massachusetts drum fabrikanten, zijn handelsmerk geluid met zijn bizarre stijl en esthetische combineren.

Tre Cool de handtekening 'Cookies en Cream' en 'Houndstooth' strikken bieden een helder en punchy Toon ondersteund door warme mids en soepele dieptepunten. De aangepaste vervaardiging en de nauwgezette specificaties kunnen drummers zijn dichter dan ooit bij het bereiken van de sticksman eigen definitieve geluid. Ontworpen in directe samenwerking met Tre, repliceren zijn handtekening drums perfect zijn genuanceerde Toon en speelstijl.

Door de samenwerking met SJC, Tre Cool gemaakt een volledig aangepaste drumset die hem om het te maken aan zijn exacte specificatie heeft ingeschakeld. Deze service is beschikbaar voor iedereen die het winkelen bij Gear4music. U vindt alle nodige informatie over het maken van uw aangepaste Drumstel op onze SJC ' uw Drums bouwen ' pagina.

Hoewel uiteraard enthousiast voor zijn nieuw ontworpen kit, wordt Mike Dirnt meestal geassocieerd met zijn bas spelen mogelijkheden en zijn rol als groene dagen lang bassist. Mike's handtekening bas, de ' Fender Road Worn Precision Bass ' ontstond in een samenwerkingsverband met internationale gitaar Titanen Fender .

Streven naar een bas die gerepliceerd de gnarly speelstijl en krachtige Toon van Dirnt, Fender die de Bas 4 stringers exacte specificaties zijn vervaardigd. Beschikt over vulkanische aangepaste stijl ' 59 split single-coil pick-ups, de bas behaalt een onderscheidend en commandant Toon die snijdt door de mix van elke keer. Naast de capaciteit voor het produceren van Mike de definitieve vintage stijl growl, de bas speelt een specifieke nadruk op speelbaarheid. De uitgang zijkant gemonteerde, aangepaste hals plaat en "C"-vormige profiel verder benadrukken een ergonomische speelstijl, aanmoedigen van de speler om zich te concentreren op hun uitvoeringen.

Spreken van de gift van Kerstmis voor eigen rekening van Instagram, verklaarde Dirnt:

"Dit Xmas @sjcdrums en @trecool maakte me een zieke Drumkit ontworpen om te lijken op mijn basgitaar!!! Zo opgewonden om in te stellen van haar omhoog en rock out"

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 4 Jan 2017 15:00 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57

Recent muzieknieuws

thumbnail

Beschikbaar voor orde nu op Gear4music, Kawaide CN27, CN37 en ES110 digitale piano's combineren een authentiek klassieke sfeer met een overvloed van hedendaagse raakt

17 Jan 2017 16:11
thumbnail

Iconische Zakk Wylde bullseye ontwerp? Controleren. Monsterlijke en compromisloze Toon? Controleren. De Odin Graal Genesis gitaar levert de goederen aan de metalen massa

17 Jan 2017 13:40
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02
thumbnail

Ook het verstrekken van updates aan hun meesters, de handtekening, de Giant Beat en de traditionele handtekeningregels, Paiste morsen de bonen op de NAMM 2017 releases.

16 Jan 2017 13:54
thumbnail

Onthullen hun nieuwe reeks van zeer betaalbare S-serie, Gibson schotel het vuil op hun 2017 line-up met inbegrip van de traditionele serie, hoge Performance serie en meer.

16 Jan 2017 13:11
thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14