Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

SJC aangepaste de Tour drumstel genomineerd als Norah Jones de beste Kit voor 2016

SJC Custom Drums Tour Kit
SJC Custom Drums Tour Kit

SJC van Tour Kit heeft onlangs aangekondigd als een kandidaat o.a. in Music radarvan 'Beste Drumkit voor 2016' lezers Poll.

I.s.m. Rhythm magazine, Norah Jones hebt gemaakt een aantal verschillende drummen categorieën waarin gebruikers voor hun favoriete merken of kunstenaars stemmen kunnen krijgen de prestigieuze titel van het beste van het beste.

Deze aanbevolen categorieën is de eerder genoemde 'beste nieuwe Drumkit voor 2016', welke is voorzien van een aantal verschillende merken, met inbegrip van Pearl , Yamaha , Mapex , en SJC . SJC de Tour kit, die is onlangs toegevoegd aan Gear4music de ploeg, heeft bewezen als een populaire keuze als gevolg van haar assortiment tonally rijk en machtig. De maatwerk en de specifieke fabricage zorgen voor de kit met een uitgebreide lijst van tonale kwaliteiten waarmee u gemakkelijker superieur aan andere uit de Sets van de plank.

Starters in de kelder van Mike en Scott Ciprari van grootmoeder, SJC sindsdien uitgegroeid tot een werelds toonaangevende drum fabrikanten en leveranciers. Accumuleren een steeds groeiende aantal kunstenaars op hun dienstrooster zoals Green Day's Tre Cool en Slipknot van Jay Weinberg, SJC echt hebben een stempel gedrukt op de wereld van drummen, ongekende tonale kwaliteit en vakmanschap brengt comforthotel drummers over de hele wereld.

Voor uw kans om te stemmen bezoek Norah Jones nu.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 10 Nov 2016 12:47 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Professionele audio monitoren zijn de smaak van het jaar op de NAMMJ van dit jaar. Perfect aan te passen aan elke akoestische omgeving, de JBL 705P / 708P is een manusje van alles.

19 Jan 2017 18:01
thumbnail

De innovatieve nieuwe Jody Jazz Super Jet mondstukken zijn speciaal ontworpen met jazz, blues en rock saxofonisten in gedachten.

19 Jan 2017 16:02
thumbnail

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.

19 Jan 2017 15:41
thumbnail

Gretsch onthullen hun line-up van 2017, presentatie van een hele reeks van hun klassieke handtekening vormen met moderne wendingen

19 Jan 2017 15:40
thumbnail

Iconische Zakk Wylde bullseye ontwerp? Controleren. Monsterlijke en compromisloze Toon? Controleren. De Odin Graal Genesis gitaar levert de goederen aan de metalen massa

17 Jan 2017 13:40

Recent muzieknieuws

thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride

19 Jan 2017 18:40
thumbnail

Een veelzijdige en dynamische digitale Mixer met een overvloed aan spannende mogelijkheden

19 Jan 2017 18:06
thumbnail

Orangede nieuwe versterkers zijn de perfecte oplossing voor degenen die willen doden twee vliegen in één klap. Net als op het podium staat zoals het is in uw slaapkamer, bieden de Rocker-serie volledige veelzijdigheid.

19 Jan 2017 18:02