Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

SJC aangepaste de Tour drumstel genomineerd als Norah Jones de beste Kit voor 2016

SJC Custom Drums Tour Kit
SJC Custom Drums Tour Kit

SJC van Tour Kit heeft onlangs aangekondigd als een kandidaat o.a. in Music radarvan 'Beste Drumkit voor 2016' lezers Poll.

I.s.m. Rhythm magazine, Norah Jones hebt gemaakt een aantal verschillende drummen categorieën waarin gebruikers voor hun favoriete merken of kunstenaars stemmen kunnen krijgen de prestigieuze titel van het beste van het beste.

Deze aanbevolen categorieën is de eerder genoemde 'beste nieuwe Drumkit voor 2016', welke is voorzien van een aantal verschillende merken, met inbegrip van Pearl , Yamaha , Mapex , en SJC . SJC de Tour kit, die is onlangs toegevoegd aan Gear4music de ploeg, heeft bewezen als een populaire keuze als gevolg van haar assortiment tonally rijk en machtig. De maatwerk en de specifieke fabricage zorgen voor de kit met een uitgebreide lijst van tonale kwaliteiten waarmee u gemakkelijker superieur aan andere uit de Sets van de plank.

Starters in de kelder van Mike en Scott Ciprari van grootmoeder, SJC sindsdien uitgegroeid tot een werelds toonaangevende drum fabrikanten en leveranciers. Accumuleren een steeds groeiende aantal kunstenaars op hun dienstrooster zoals Green Day's Tre Cool en Slipknot van Jay Weinberg, SJC echt hebben een stempel gedrukt op de wereld van drummen, ongekende tonale kwaliteit en vakmanschap brengt comforthotel drummers over de hele wereld.

Voor een reusachtige selectie van snare drums en volledige Sets van de toonaangevende namen in drummen, bezoek de Gear4music drum winkel.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 10 Nov 2016 12:47 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!

20 Feb 2017 16:40
thumbnail

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering

13 Feb 2017 11:54
thumbnail

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.

9 Feb 2017 11:15
thumbnail

Aanvankelijk geïntroduceerd op dit jaar winter NAMM in Californië, Electro Harmonixde gloednieuwe paar pedalen zijn nu beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek.

8 Feb 2017 16:52
thumbnail

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele

7 Feb 2017 15:56
thumbnail

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.

3 Feb 2017 15:57

Recent muzieknieuws

thumbnail

Nemen van de beste eigenschappen van active en passieve pick-ups, hen samenvoegen in één veelzijdige bestelwagen, dualiteit biedt de speler een veelzijdige keuze aan tinten.

20 Feb 2017 13:42
thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19