Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

Roland TD-1KPX Portable    V-Drums elektronische drumkit
Roland TD-1KPX V-Drums
Rolandvan TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit, een lichtgewicht en vriendelijke drum waarmee set reizen biedt de speler een groot aantal van de praktijk en spelen samen mogelijkheden, is nu beschikbaar op Gear4music.

De Roland TD-1KPX Electronic Drum Set beschikt over responsieve mesh pads die zijn gemonteerd op een robuust en stevig frame. Met deze stevige maar toch veelzijdige kader, kan de TD-1KPX opklapbaar in een compact en ruimte bewust staat die is ongelooflijk handig voor degenen die willen transporten de drums of bewaar ze weg voor later gebruik.

Voor degenen die reizen of wenst te nemen van de drums onder weg met hen voor de liveshows, kunnen ze ook gemakkelijk de kit in de optionele zaak of een andere geschikte tas passen. Instellen wordt handig en momentane, de monotonie vaak geassocieerd met de voorbereiding van akoestische Sets weg te nemen.

Ondanks deze voor de hand liggende voordeel ten opzichte van akoestische Sets repliceert de TD-1KPX authentiek het gevoel en de reactiesnelheid van een standaard drum ingesteld via de dual-triggering technologie. 8" en 6.5" mesh drumvellen erkent de spelers raken en voorzien van een realistische speelervaring door middel van een authentiek bounce terug.

De knie van die beat kan niet helemaal te krijgen? De Roland TD-1KPX transportbare V-Drums brengen van praktijk- en vaardigheidsniveau gebouw op de voorgrond van de speelervaring. Met een ingebouwde terug u te registreren en te luisteren naar uw spelen zodat u onmiddellijk feedback zijn voorzien.

Uitgerust met een intuïtieve klankmodule die een aantal interessante en nuttige functies herbergt, kunt u kiezen voor een coach en metronoom-optie die u helpt bouwen en uw vaardigheden uit te breiden.

De aanbevolen metronoom helpt drummers tot meer verstandige en consequente in hun timing, overwegende dat de aan boord van coach moedigt spelers aan hun snelheid, uithoudingsvermogen en nauwkeurigheid te bouwen. Naast dit, kunnen spelers spelen samen met hun favoriete kunstenaars door het aansluiten van uw smartphone of muziek-speler aan de mix in jack.

Voor meer informatie kijk op de Roland TD-1KPX productpagina.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 14 Dec 2016 15:11 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.

9 Feb 2017 11:15
thumbnail

Aanvankelijk geïntroduceerd op dit jaar winter NAMM in Californië, Electro Harmonixde gloednieuwe paar pedalen zijn nu beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek.

8 Feb 2017 16:52
thumbnail

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele

7 Feb 2017 15:56
thumbnail

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.

3 Feb 2017 15:57
thumbnail

Een Jazz/Funk collectieve van Bordeaux in Frankrijk, de Lehmann Brothers band zijn geselecteerd als Shurede bel voor legendes winnaars in de recente live competitie

3 Feb 2017 13:35

Recent muzieknieuws

thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19
thumbnail

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering

13 Feb 2017 11:54
thumbnail

Nooit eerder geweest muziek zo toegankelijk. Met sociale media, tabblad sites en forums op uw onmiddellijke verwijdering, leren van je favoriete liedje niet kon worden eenvoudiger.

9 Feb 2017 15:22