Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

Roland TD-1KPX Portable    V-Drums elektronische drumkit
Roland TD-1KPX V-Drums
Rolandvan TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit, een lichtgewicht en vriendelijke drum waarmee set reizen biedt de speler een groot aantal van de praktijk en spelen samen mogelijkheden, is nu beschikbaar op Gear4music.

De Roland TD-1KPX Electronic Drum Set beschikt over responsieve mesh pads die zijn gemonteerd op een robuust en stevig frame. Met deze stevige maar toch veelzijdige kader, kan de TD-1KPX opklapbaar in een compact en ruimte bewust staat die is ongelooflijk handig voor degenen die willen transporten de drums of bewaar ze weg voor later gebruik.

Voor degenen die reizen of wenst te nemen van de drums onder weg met hen voor de liveshows, kunnen ze ook gemakkelijk de kit in de optionele zaak of een andere geschikte tas passen. Instellen wordt handig en momentane, de monotonie vaak geassocieerd met de voorbereiding van akoestische Sets weg te nemen.

Ondanks deze voor de hand liggende voordeel ten opzichte van akoestische Sets repliceert de TD-1KPX authentiek het gevoel en de reactiesnelheid van een standaard drum ingesteld via de dual-triggering technologie. 8" en 6.5" mesh drumvellen erkent de spelers raken en voorzien van een realistische speelervaring door middel van een authentiek bounce terug.

De knie van die beat kan niet helemaal te krijgen? De Roland TD-1KPX transportbare V-Drums brengen van praktijk- en vaardigheidsniveau gebouw op de voorgrond van de speelervaring. Met een ingebouwde terug u te registreren en te luisteren naar uw spelen zodat u onmiddellijk feedback zijn voorzien.

Uitgerust met een intuïtieve klankmodule die een aantal interessante en nuttige functies herbergt, kunt u kiezen voor een coach en metronoom-optie die u helpt bouwen en uw vaardigheden uit te breiden.

De aanbevolen metronoom helpt drummers tot meer verstandige en consequente in hun timing, overwegende dat de aan boord van coach moedigt spelers aan hun snelheid, uithoudingsvermogen en nauwkeurigheid te bouwen. Naast dit, kunnen spelers spelen samen met hun favoriete kunstenaars door het aansluiten van uw smartphone of muziek-speler aan de mix in jack.

Voor meer informatie kijk op de Roland TD-1KPX productpagina.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 14 Dec 2016 15:11 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37