Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Roland GP607 digitale vleugel Ebbenhout /wit nu op voorraad

Roland GP607 Digitale Piano
Roland GP607 Digitale Piano
Just in voorraad bij Gear4music is de Roland GP607 digitale vleugel beschikbaar in zowel gepolijst ebbenhout en gepolijst wit. Met zijn aantrekkelijke kenmerken en de finish is de piano niet alleen een hoeksteen voor elk huis maar een volleerd hybride die is geschikt voor het repliceren van het geluid van een traditionele akoestische piano.

Met SuperNATURAL piano modellering, de digitale vleugel kan produceren een rijke en dynamische verzameling van geluiden die openstaan voor de nuances van het spelen van je eigen individuele stijl. Kenmerkend een PHA-50 toetsenbord voor de actie van de hamer, de Roland GP607 de piano's Toon is uitzonderlijk natuurlijke klinkende, leningen van het instrument alle luxe van een traditionele en digitale piano. Met een consistente gewogen voelen, de sleutels van de piano'a combineert met succes de hybride constructie van hout en kunststof om een bijna identieke reactie op die van een akoestische piano.

De toetsen sport een authentiek gevoel en een uitzonderlijk hoge rang coating die zorgt voor duurzaamheid en bescherming voor langere perioden. De ebbenhout en ivoor voelen toetsbeleg subtiel absorberen vocht uit de vingertoppen van de spelers, verder aanmoedigen een natuurlijker een ongeremd uitvoeringen.

A bluetooth connectiviteit verbetert uw speelervaring en brengt u de gelegenheid om te genieten van talrijke bewerken en afspelen apps die u toestaan om het continu verbeteren van uw vaardigheden. Een dergelijke app beschikbaar voor download is de Piano Partner 2 app. Deze gratis en zeer meeslepende app kunt u volgen de akkoorden als u gaat, of zelfs samen met een ganse orkest spelen.

Met deze geïntegreerde functie kunt u ook het streamen van muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet zodat u kunt downloaden en speel mee naar uw favoriete tracks. Met een USB-sleuf kunt u opslaat rechtstreeks uw optredens (WAV of MP3) of zelfs sluit uw muziek productiesoftware aan de essentiële GP607 waardoor het een volledig functionele controller.

De perfecte aanvulling op elk huis deze winter, de GP607 digitale vleugelpiano's buitengewone verschijning en weelderige geluidskwaliteit maken het één de hoogste kwaliteit hybriden die momenteel beschikbaar op de markt.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 21 Dec 2016 15:30 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37