Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Rode Mics kondigen herontwerp van 3 Top producten

Rode update trio van producten
Rode update trio van producten
iXY Lightning is een stereo opname-apparaat compatibel met iPhone 5, 5c en 5s, die uitzending-kwaliteit audio produceert.

Gebruik de iXY record instrumenten op de gaan, naar record toespraak voor soundstuks es of voor geluidsontwerp.

De oorspronkelijke iXY, gelanceerd vorig jaar, werd al snel populair, en de nieuwe versie voor iPhonegebruikers 5 up to date met een bliksem verbindingslijn wordt gebracht.

De dezelfde kwaliteit audio als de oorspronkelijke 30pin microfoon blijft, als nog functies omvatten een paar overeenkomende 1/2 inch condensor capsules in een gestapelde X-Y configuratie en hifi-analoog naar digitaal conversie gerangschikt.

De SmartLav lavelier mic voor smartphones werkt ook de oorspronkelijke SmartLav door toevoeging van een geluidsarme capsule ontwerp en kleur-gecodeerde aansluitingen. De Kevlar-versterkt kabel zorgt ervoor dat SmartLav u kunt overal met u zonder spanning.

Zoals de eerste SmartLav, SmartLav is compatibel met alle audio app die input van de Koptelefoon, accepteert hoewel werkt bijzonder goed met de Rode Rec app waar gebruikers direct naar SoundCloud kunnen publiceren.

De Rode Blimp 2 voorruit en shockmount voor NTG1, NTG2 en NTG3 microfoons heeft gekregen een redesign. Meer dan 25% lichter dan de vorige Blimp, beschikt de nieuwe Blimp over een nieuw Rycote shockmount en handvat ontwerp.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek versnelling aanbiedingen en nieuws.

Door Alice Thomson

Gepost op 23 Jul 2014 16:51 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37