Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

QSC TouchMix digitale Mixer en K-serie speakers beschikken In de wereld Record op Mt Everest

AncarA
AncarA
Finse metalen outfit AncarA, heeft het wereldrecord voor het 'hoogste live rockconcert' gebroken met een helpende hand uit QSCvan uitstekende live geluidsapparatuur.

De band bracht 18 dagen oplopende 4,410 meter (ongeveer halverwege) van Everest, waar ze hun breken van het wereldrecord concert uitvoerden. De band had gereserveerd van QSC TouchMix en K-serie speakers als een systeem robuust genoeg voor extreme klimaten, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken.

"Alvorens onze Everest beklimmen en het concert, kwamen we met Joni Puiras van Top geluid in Finland, die zo voorstander van ons spelen's werelds hoogste concert was dat hij gesponsord onze inspanningen en ons de QSC apparatuur uitgeleend", merkte lead zanger, Sammy Salminen.

Hij voegde eraan toe: "na de reis, we waren zo onder de indruk dat we onze eigen kochten TouchMix en K-serie voor de band - thats hoe groot ze uitgevoerd voor ons".

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey

Gepost op 1 Apr 2016 15:05 in de categorie : Muzieknieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Onderzoek van de National Association for Music Education heeft onlangs gewezen op de meest fundamentele aspecten van een effectieve praktijk routine en hoe een betere muzikant

30 Dec 2016 15:56
thumbnail

Norah Jones onlangs sprak met iZotope om hun advies over intelligente mixers en hoe zij de hedendaagse producent zijn invloed te krijgen.

29 Dec 2016 13:11
thumbnail

De grootvader van virtual reality Jaron Lanier Relais een tijdstip waarop de eerste verkenningen in virtuele werkelijkheid waren betrokken met het maken van een echte luchtgitaar.

28 Dec 2016 16:46
thumbnail

In het kielzog van een stijgende tendens voor muzikanten moetend kostenloos werken of voor minder dan ze u recht op, de Unie van de muzikanten hun steun te betuigen.

22 Dec 2016 12:01
thumbnail

Sommige indelingen voor gecomprimeerde MP3 zijn met negatief het verrichten van de emotionele toestand van de personen als gevolg van hun inherente tonale kenmerken gekoppeld

8 Dec 2016 13:04
thumbnail

Met een breed scala aan professionele kwaliteit componenten, Antelope Audiovan Zen Studio is beschikbaar nu bij een ongelooflijk goedkope prijs.

17 Nov 2016 09:53

Recent muzieknieuws

thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride

19 Jan 2017 18:40
thumbnail

Een veelzijdige en dynamische digitale Mixer met een overvloed aan spannende mogelijkheden

19 Jan 2017 18:06
thumbnail

Orangede nieuwe versterkers zijn de perfecte oplossing voor degenen die willen doden twee vliegen in één klap. Net als op het podium staat zoals het is in uw slaapkamer, bieden de Rocker-serie volledige veelzijdigheid.

19 Jan 2017 18:02