Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

QSC TouchMix digitale Mixer en K-serie speakers beschikken In de wereld Record op Mt Everest

AncarA
AncarA
Finse metalen outfit AncarA, heeft het wereldrecord voor het 'hoogste live rockconcert' gebroken met een helpende hand uit QSCvan uitstekende live geluidsapparatuur.

De band bracht 18 dagen oplopende 4,410 meter (ongeveer halverwege) van Everest, waar ze hun breken van het wereldrecord concert uitvoerden. De band had gereserveerd van QSC TouchMix en K-serie speakers als een systeem robuust genoeg voor extreme klimaten, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken.

"Alvorens onze Everest beklimmen en het concert, kwamen we met Joni Puiras van Top geluid in Finland, die zo voorstander van ons spelen's werelds hoogste concert was dat hij gesponsord onze inspanningen en ons de QSC apparatuur uitgeleend", merkte lead zanger, Sammy Salminen.

Hij voegde eraan toe: "na de reis, we waren zo onder de indruk dat we onze eigen kochten TouchMix en K-serie voor de band - thats hoe groot ze uitgevoerd voor ons".

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey

Gepost op 1 Apr 2016 15:05 in de categorie : Muzieknieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Een geheime ziekte lijden, neemt Hetfield dingen langzaam tot zijn terugkeer naar Denemarken in September waar hij zal "doen hun best om het aan iedereen".

6 Feb 2017 15:27
thumbnail

De band terug naar de studio om "een bos van racket" in een prelude aan het schrijven van materiaal voor hun volgende project. Onlangs geeft geïnterviewd bassist Mike Inez de lowdown.

27 Jan 2017 16:06
thumbnail

Onderzoek van de National Association for Music Education heeft onlangs gewezen op de meest fundamentele aspecten van een effectieve praktijk routine en hoe een betere muzikant

30 Dec 2016 15:56
thumbnail

Norah Jones onlangs sprak met iZotope om hun advies over intelligente mixers en hoe zij de hedendaagse producent zijn invloed te krijgen.

29 Dec 2016 13:11
thumbnail

De grootvader van virtual reality Jaron Lanier Relais een tijdstip waarop de eerste verkenningen in virtuele werkelijkheid waren betrokken met het maken van een echte luchtgitaar.

28 Dec 2016 16:46
thumbnail

In het kielzog van een stijgende tendens voor muzikanten moetend kostenloos werken of voor minder dan ze u recht op, de Unie van de muzikanten hun steun te betuigen.

22 Dec 2016 12:01

Recent muzieknieuws

thumbnail

Nemen van de beste eigenschappen van active en passieve pick-ups, hen samenvoegen in één veelzijdige bestelwagen, dualiteit biedt de speler een veelzijdige keuze aan tinten.

20 Feb 2017 13:42
thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19