Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

NAMM 2017: Roland onthullen de Rubix serie en GO:MIXER

Roland GO: MIXER
Roland GO: MIXER

Roland Rubix serie en GO:MIXER werden onlangs aangekondigd op de CES show.

De Go: MIXER is een Audio-Mixer voor Smartphones dat het gemakkelijker maakt dan ooit om te vangen hoge kwaliteit audio ongeacht waar je bent. Steek gewoon de stekker GO:MIXER naar uw Smartphone apparaat en ervaring ongerepte geluidskwaliteit recht uit de vleermuis. Met een veelheid van inputs beschikbaar, u kunt nu uw muziekinstrumenten, mediaspelers en microfoons te mengen terwijl opname live.

Gegaan zijn de dagen van afhankelijk van uw koptelefoon sub standaard mono microfoon opnemen van externe audio-tracks die later moet worden gesynchroniseerd met de video. Nu Ervaar de vrijheid van professionele kwaliteit audio-opname in één eenvoudige nemen.

De perfecte metgezel voor bloggers, of die op zoek zijn om toe te voegen kraaknet geluidskwaliteit aan hun sociale media video's, de GO:MIXER is de ultieme tool voor het maken van professioneel klinkende inhoud.

Roland heeft ook een selectie van interfaces die ideaal voor de producent voor onderweg zijn. Komst in een aantal verschillende configuraties zijn de Rubix22, Rubix24 en Rubix44.

De Rubix22 USB-audio-interface is een 2-in/2-out, high-resolution interface kunnen worden gebruikt voor MAC, PC en iPads. Het aanbieden van een delicaat evenwicht spectrum van high-fidelity geluid en robuuste vervaardiging specificaties, de Rubix22 alle de noden van de moderne producent combineert in één compact en betaalbaar pakket.

Met het studio rang geluidskwaliteit en veerkrachtig uitwendig omhulsel kun je professionele geluidskwaliteit opname met u waar u ook gaat. Met zijn uitzonderlijk schoon geluidsarme microfoon preamps en capaciteit ter ondersteuning van audio resoluties tot 24 stuks /192 kHz de Rubix22 zorgt voor een veelzijdige toepassing in de veeleisende wereld van de producent.

Zijn 2 hoogwaardige microfoon preamps speciaal zijn ontworpen voor lage ruis en hoge definitie, waardoor ze een overvloed aan ruimte en de mogelijkheid om vangen alle nuances en details voor uw audio.

De Rubix24 brengt nog meer dynamische control aan de gebruiker met zijn hardware compressor/limiter. Met hoge dynamische audiobronnen zoals zangers of percussie-instrumenten heerst de noodzaak te temmen het audiosignaal vaak vanwege hun vaak oncontroleerbare aard. De Rubix 24 van dynamische processors helpen zorgen voor een warm signaal zonder knippen en veroorzaakt ongewenste concurrentieverstoring.

Rubix 44 van 4 hoge kwaliteit microfoon preamps en 4 aparte uitgangen speciaal zijn ontworpen voor lage ruis en hoge definitie. Met een helder en transparant geluid bevatten ze veel potentiële mogelijkheden. Met een flexibele combo-aansluiting kunt u gemakkelijk een grote verscheidenheid van bronnen zonder de noodzaak van adapters of speciale kabels aansluiten. De vier afzonderlijke uitgangen betekent dat u kundig voor wekken een aantal complexe en geavanceerde routering/monitoring opstellingen. Dit kan handig zijn, vooral bij het verzenden van klik tracks naar de performer, of het opzetten van een podium monitor.

Met exclusieve previews op de 2017 NAMM show, de anticipatie scherp bouwt rond deze spannende en innovatieve producten.

Voor de nieuwste NAMM 2017 muziek techechnology nieuws, volg de Gear4music.com op Facebook en Twitter.

Door Josh Hummerston

Gepost op 5 Jan 2017 15:01 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37