Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

NAMM 2017: Roland onthullen de Rubix serie en GO:MIXER

Roland GO: MIXER
Roland GO: MIXER

Roland Rubix serie en GO:MIXER werden onlangs aangekondigd op de CES show.

De Go: MIXER is een Audio-Mixer voor Smartphones dat het gemakkelijker maakt dan ooit om te vangen hoge kwaliteit audio ongeacht waar je bent. Steek gewoon de stekker GO:MIXER naar uw Smartphone apparaat en ervaring ongerepte geluidskwaliteit recht uit de vleermuis. Met een veelheid van inputs beschikbaar, u kunt nu uw muziekinstrumenten, mediaspelers en microfoons te mengen terwijl opname live.

Gegaan zijn de dagen van afhankelijk van uw koptelefoon sub standaard mono microfoon opnemen van externe audio-tracks die later moet worden gesynchroniseerd met de video. Nu Ervaar de vrijheid van professionele kwaliteit audio-opname in één eenvoudige nemen.

De perfecte metgezel voor bloggers, of die op zoek zijn om toe te voegen kraaknet geluidskwaliteit aan hun sociale media video's, de GO:MIXER is de ultieme tool voor het maken van professioneel klinkende inhoud.

Roland heeft ook een selectie van interfaces die ideaal voor de producent voor onderweg zijn. Komst in een aantal verschillende configuraties zijn de Rubix22, Rubix24 en Rubix44.

De Rubix22 USB-audio-interface is een 2-in/2-out, high-resolution interface kunnen worden gebruikt voor MAC, PC en iPads. Het aanbieden van een delicaat evenwicht spectrum van high-fidelity geluid en robuuste vervaardiging specificaties, de Rubix22 alle de noden van de moderne producent combineert in één compact en betaalbaar pakket.

Met het studio rang geluidskwaliteit en veerkrachtig uitwendig omhulsel kun je professionele geluidskwaliteit opname met u waar u ook gaat. Met zijn uitzonderlijk schoon geluidsarme microfoon preamps en capaciteit ter ondersteuning van audio resoluties tot 24 stuks /192 kHz de Rubix22 zorgt voor een veelzijdige toepassing in de veeleisende wereld van de producent.

Zijn 2 hoogwaardige microfoon preamps speciaal zijn ontworpen voor lage ruis en hoge definitie, waardoor ze een overvloed aan ruimte en de mogelijkheid om vangen alle nuances en details voor uw audio.

De Rubix24 brengt nog meer dynamische control aan de gebruiker met zijn hardware compressor/limiter. Met hoge dynamische audiobronnen zoals zangers of percussie-instrumenten heerst de noodzaak te temmen het audiosignaal vaak vanwege hun vaak oncontroleerbare aard. De Rubix 24 van dynamische processors helpen zorgen voor een warm signaal zonder knippen en veroorzaakt ongewenste concurrentieverstoring.

Rubix 44 van 4 hoge kwaliteit microfoon preamps en 4 aparte uitgangen speciaal zijn ontworpen voor lage ruis en hoge definitie. Met een helder en transparant geluid bevatten ze veel potentiële mogelijkheden. Met een flexibele combo-aansluiting kunt u gemakkelijk een grote verscheidenheid van bronnen zonder de noodzaak van adapters of speciale kabels aansluiten. De vier afzonderlijke uitgangen betekent dat u kundig voor wekken een aantal complexe en geavanceerde routering/monitoring opstellingen. Dit kan handig zijn, vooral bij het verzenden van klik tracks naar de performer, of het opzetten van een podium monitor.

Met exclusieve previews op de 2017 NAMM show, de anticipatie scherp bouwt rond deze spannende en innovatieve producten.

Voor de nieuwste NAMM 2017 muziek techechnology nieuws, volg de Gear4music.com op Facebook en Twitter.

Door Josh Hummerston

Gepost op 5 Jan 2017 15:01 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.

9 Feb 2017 11:15
thumbnail

Aanvankelijk geïntroduceerd op dit jaar winter NAMM in Californië, Electro Harmonixde gloednieuwe paar pedalen zijn nu beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek.

8 Feb 2017 16:52
thumbnail

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele

7 Feb 2017 15:56
thumbnail

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.

3 Feb 2017 15:57
thumbnail

Een Jazz/Funk collectieve van Bordeaux in Frankrijk, de Lehmann Brothers band zijn geselecteerd als Shurede bel voor legendes winnaars in de recente live competitie

3 Feb 2017 13:35

Recent muzieknieuws

thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19
thumbnail

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering

13 Feb 2017 11:54
thumbnail

Nooit eerder geweest muziek zo toegankelijk. Met sociale media, tabblad sites en forums op uw onmiddellijke verwijdering, leren van je favoriete liedje niet kon worden eenvoudiger.

9 Feb 2017 15:22