Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

NAMM 2016: M-Audio lancering Wireless geluid systeem Power Station

M-Audio Power Station
M-Audio Power Station
de M-Audio elektriciteitscentrale is een compacte 50W (25W continious) wireless batterij-aangedreven sound-systeem met een oplaadbare batterij, Bluetooth connectiviteit en meerdere ingangen.

Compact en transportbare, de M-Audio elektriciteitscentrale is de ideale oplossing voor het leveren van levendige, high-output geluid, waar u ook bent, vooral als er geen klaar toegang op de netvoeding.

Met een interne D-klasse versterker, levert de 2-weg 8-inch speaker uitzonderlijke volume en gedetailleerde high-fidelity geluid, waardoor het ideaal is voor een scala aan levende toepassingen van van de vergadering van de school aan kleine optredens en huis partijen.

U kunt muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet apparaat, draadloos of via de stereo 1/4"(2 x TRS) lijn ingang en een stereo 1/8 '' aux ingangen. De Bluetooth verbinding vermogen is ideaal voor een waaier van toepassingen zoals het geeft je de vrijheid om te gaan waar u wilt en fine-tunen van de speaker te passen aan de ruimte en de behoeften van uw uitvoeringen.

U kunt genieten van of uitvoeren van muziek voor langere perioden zonder zich het ongerust maken die de speaker zal verliezen met macht de M-Audio extreme capaciteit oplaadbare batterij, leveren uur ononderbroken spelen.

De D-klasse versterkertechnologie opgenomen in deze versterker is ontwikkeld om buitengewone sonische uitvoeringen te leveren en niet wordt een derving van middelen en de macht. Elimineren de noodzaak voor zware voeding en grote heatsinks, biedt de D-klasse versterker optimale geluidskwaliteit terwijl het gebruik van minder energie en de bescherming van de componenten.

"Power Station is passend genoemd: het is een grote eenheid - compacte, transportbare en betaalbare - dat levert de uiteindelijke macht en de audio kwaliteit aan locaties dat don % u2019t klaar toegang tot wisselstroom hebben," "echter de functie dat % u2019s gebonden te zijn de grootste hit is het feit dat het apparaat aangesloten aan de outlets AC extensie zelfs wanneer Power Station met een van haar eigen interne batterij van hoge capaciteit functioneert kan aandrijven. Dat is de zeer definitie van gemak, kracht en uitvoeringen. Mensen zullen houden van that.%u201D - JC Sutherland, Product Manager voor M-Audio

Voor de nieuwste NAMM-gerelateerde nieuws, gaat u als volgt Gear4music.com op Facebook en Twitter.

Door Liz Cage

Gepost op 21 Jan 2016 18:07 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Professionele audio monitoren zijn de smaak van het jaar op de NAMMJ van dit jaar. Perfect aan te passen aan elke akoestische omgeving, de JBL 705P / 708P is een manusje van alles.

19 Jan 2017 18:01
thumbnail

De innovatieve nieuwe Jody Jazz Super Jet mondstukken zijn speciaal ontworpen met jazz, blues en rock saxofonisten in gedachten.

19 Jan 2017 16:02
thumbnail

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.

19 Jan 2017 15:41
thumbnail

Gretsch onthullen hun line-up van 2017, presentatie van een hele reeks van hun klassieke handtekening vormen met moderne wendingen

19 Jan 2017 15:40
thumbnail

Iconische Zakk Wylde bullseye ontwerp? Controleren. Monsterlijke en compromisloze Toon? Controleren. De Odin Graal Genesis gitaar levert de goederen aan de metalen massa

17 Jan 2017 13:40

Recent muzieknieuws

thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride

19 Jan 2017 18:40
thumbnail

Een veelzijdige en dynamische digitale Mixer met een overvloed aan spannende mogelijkheden

19 Jan 2017 18:06
thumbnail

Orangede nieuwe versterkers zijn de perfecte oplossing voor degenen die willen doden twee vliegen in één klap. Net als op het podium staat zoals het is in uw slaapkamer, bieden de Rocker-serie volledige veelzijdigheid.

19 Jan 2017 18:02