Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

NAMM 2016: M-Audio lancering Wireless geluid systeem Power Station

M-Audio Power Station
M-Audio Power Station
de M-Audio elektriciteitscentrale is een compacte 50W (25W continious) wireless batterij-aangedreven sound-systeem met een oplaadbare batterij, Bluetooth connectiviteit en meerdere ingangen.

Compact en transportbare, de M-Audio elektriciteitscentrale is de ideale oplossing voor het leveren van levendige, high-output geluid, waar u ook bent, vooral als er geen klaar toegang op de netvoeding.

Met een interne D-klasse versterker, levert de 2-weg 8-inch speaker uitzonderlijke volume en gedetailleerde high-fidelity geluid, waardoor het ideaal is voor een scala aan levende toepassingen van van de vergadering van de school aan kleine optredens en huis partijen.

U kunt muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet apparaat, draadloos of via de stereo 1/4"(2 x TRS) lijn ingang en een stereo 1/8 '' aux ingangen. De Bluetooth verbinding vermogen is ideaal voor een waaier van toepassingen zoals het geeft je de vrijheid om te gaan waar u wilt en fine-tunen van de speaker te passen aan de ruimte en de behoeften van uw uitvoeringen.

U kunt genieten van of uitvoeren van muziek voor langere perioden zonder zich het ongerust maken die de speaker zal verliezen met macht de M-Audio extreme capaciteit oplaadbare batterij, leveren uur ononderbroken spelen.

De D-klasse versterkertechnologie opgenomen in deze versterker is ontwikkeld om buitengewone sonische uitvoeringen te leveren en niet wordt een derving van middelen en de macht. Elimineren de noodzaak voor zware voeding en grote heatsinks, biedt de D-klasse versterker optimale geluidskwaliteit terwijl het gebruik van minder energie en de protection van de componenten.

"Power Station is passend genoemd: het is een grote eenheid - compacte, transportbare en betaalbare - dat levert de uiteindelijke macht en de audio kwaliteit aan locaties dat don % u2019t klaar toegang tot wisselstroom hebben," "echter de functie dat % u2019s gebonden te zijn de grootste hit is het feit dat het apparaat aangesloten aan de outlets AC extensie zelfs wanneer Power Station met een van haar eigen interne batterij van hoge capaciteit functioneert kan aandrijven. Dat is de zeer definitie van gemak, kracht en uitvoeringen. Mensen zullen houden van that.%u201D - JC Sutherland, Product Manager voor M-Audio

Voor de nieuwste NAMM-gerelateerde nieuws, gaat u als volgt Gear4music.com op Facebook en Twitter.

Door Liz Cage

Gepost op 21 Jan 2016 18:07 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Beschikbaar voor aankoop nu op Gear4music, Stone Deafde gloednieuwe reeks versterkers geven de modern player een aantal tonale opties en maten om te verkennen!

20 Feb 2017 16:40
thumbnail

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering

13 Feb 2017 11:54
thumbnail

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.

9 Feb 2017 11:15
thumbnail

Aanvankelijk geïntroduceerd op dit jaar winter NAMM in Californië, Electro Harmonixde gloednieuwe paar pedalen zijn nu beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek.

8 Feb 2017 16:52
thumbnail

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele

7 Feb 2017 15:56
thumbnail

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.

3 Feb 2017 15:57

Recent muzieknieuws

thumbnail

Nemen van de beste eigenschappen van active en passieve pick-ups, hen samenvoegen in één veelzijdige bestelwagen, dualiteit biedt de speler een veelzijdige keuze aan tinten.

20 Feb 2017 13:42
thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19