Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

NAMM 2016: Alesis staking Pro en slagzone elektronische drumSets

NAMM 2016: Alesis staking Pro en slagzone elektronische drumSets
NAMM 2016: Alesis staking Pro en slagzone elektronische drumSets
introductie van de allereerste elektronische Sets om te leveren het allerbeste van zowel akoestische en elektronische drums.

Beschikbaar in een 5-delige en een 6-delige, de Alesis slagzone en Strike Pro zijn de allereerste elektronische Sets te leveren het allerbeste van zowel akoestische en elektronische drums, verplaatsen buiten de grenzen van een conventionele akoestische kit.

Staking van premie multi lgs hout shell drums zijn verkrijgbaar in standaard akoestische maten (8''-10''-12''-14'') zodat u onmiddellijk thuis voelen wanneer u achter hen zitten.

De nieuwe 3-zone Strike 16'' ride bekken, 14'' crash en 12'' roerende hi-hat bekkens bieden de perfecte mix van gevoel, controle, stuiteren en volume - ze voelen zich spectaculair realistisch.

Beide Sets zijn voorzien van de Strike uitvoeringen Module met 200 Sets en meer dan 1000 instrumenten, evenals de mogelijkheid te monteren van uw eigen aangepaste voorbeelden en samen uw perfecte drumstel stuk.

Spelers kunnen totale controle met de ongeëvenaarde flexibiliteit en programmeerbaarheid die deze Sets, met aan boord bemonstering vermogen, SD kaart opslag en connectiviteit USB/MIDI bieden bereiken.

En met de krachtige nieuwe Strike Software Editor, kunt u doorgaan met uw favoriete muziek productiesoftware te monteren van uw eigen aangepaste voorbeelden en stuk samen de perfecte drumstel, gewoon over te dragen naar de module via USB.

Geniet van eindeloze creatieve mogelijkheden en verbeterde speelbaarheid met deze unieke hybride kit, gloednieuwe voor 2016.

'' ik been playing elektronische drums voor meer dan 35 jaar en er is nooit een krachtiger, staat elektronische drumkit dan staking. Drummers zijn gonna love deze, de staking Sets geluid, gevoel, spelen en kijken zijn gewoon geweldig. Wij zijn ervan overtuigd dat Strike een keerpunt voor hedendaagse drummer is en moderne percussie net zal niet hetzelfde vanaf deze dag.'' -Tim Root, Global percussie Product Manager voor Alesis.

Voor de nieuwste NAMM-gerelateerde nieuws, gaat u als volgt Gear4music.com op Facebook en Twitter.

Door Liz Cage

Gepost op 21 Jan 2016 18:05 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op de NAMM Lunastone onthulde hun nieuwste release. Klassieke buis Toon repliceren en omarmen het bruisende geluid van merken, is het gepland worden vrijgegeven dit februari.

24 Jan 2017 15:55
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met 17 touch gevoelig, gemotoriseerde faders en 17 oproepbare XMAS preamps, de StudioLive 16 brengt de veelzijdigheid van de volledige opname van de gebruiker wanneer die in het veld.

23 Jan 2017 10:58
thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14