Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

NAMM 2016: Alesis Forge en opdracht elektronische drumSets

NAMM 2016: Alesis Forge en opdracht elektronische drumSets
NAMM 2016: Alesis Forge en opdracht elektronische drumSets
Alesis heeft twee nieuwe elektronische drumSets op winter NAMM 2016 - de Forge en opdracht. Beide zijn 8-delige Sets (5 drums, 3 bekkens) met een zeer geschikt elektronische drum-module en een chroom 4-post rack voor solide steun gedurende zelfs het hardst spelen sessies.

Deze elektronische drumSets leveren professionele geluidskwaliteit en veelzijdigheid op een ongehoorde waarde prijs.

De Forge Kit is een complete 8-delige set die bevat alles wat u nodig hebt om te spelen als een professional. Het beschikt over een 11" dual-zone snare en drie 8" tom pads voor groot gevoel en natuurlijke reactie, plus een kick drum pad met pedaal. Ook inbegrepen zijn drie bekkens die bieden een vrijwel onbeperkt scala spelen expressie: een ride bekken, een crash bekken met choke functie en een responsieve high-hat.

De Alesis opdracht Kit is een 8-delige kit dat functies exclusieve Alesis snare en kick drum Mesh pads die bieden een authentieke drummen ervaring met '' echte drum'' geluid, reactie en herstel. De twee dual-zone rek toms 9'' worden gecombineerd met een dual-zone vloer tom 11'' en drie 10'' bekkens.

Beide Sets worden compleet geleverd met de Alesis geavanceerde Drum Module, met 70 Sets (50 fabriek vooraf ingestelde en 20 gebruiker-aanpasbare) en 600 geluiden. De premie chroom montage voor 4-post rack houdt alles solide en veilige dus drummers echt hard spelen kunnen en de set niet "reizen" of verliest haar plaatsing.

'' Alesis is bekende voor responsieve, realistisch klinkende elektronische drumSets. Onze nieuwe Forge en opdracht Sets leveren een echt professioneel niveau van geluid, gevoel en flexibiliteit met verbazingwekkende waarde die is gonna hebben drummers glimlachend en iedereen anders wonder hoe we did it '' - Tim Root, Global percussie Product Manager voor Alesis.

Voor de nieuwste NAMM-gerelateerde nieuws, gaat u als volgt Gear4music.com op Facebook en Twitter.

Door Liz Cage

Gepost op 21 Jan 2016 18:08 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57
thumbnail

De perfecte uitbreiding voor elke interface, Focusritede OctoPre bereik hebben ingangen van de meer dan ooit, waardoor u de vrijheid om meerdere tracks tegelijk opnemen.

5 Jan 2017 16:12

Recent muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Voormalige Skid Row frontman Sebastian Bach morsen de bonen op zijn Less Than gratis gedachten naar vandaag de rockmuzikanten en hun arbeidsethos In the Studio

11 Jan 2017 11:33
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44