Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Musikmesse 2016: Yamaha onthullen nieuwe Professional en aangepaste hoorns

Nieuwe Yamaha Franse hoorns
Nieuwe Yamaha Franse hoorns
invoering van de nieuwe YHR-671 professionele hoorn en YHR-871 aangepaste Hoorn van Yamaha. Beide modellen bieden verbeterde functies waaronder een langere trek ring en verstelbare 4e duim hefboom voor comfort en gemak, vernikkelde roterende caps om te helpen ondersteunen duurzaamheid en een nieuw ontwerp van de goud-brass leadpipe om een mooie rijke Toon en consistente luchtstroom die voor meer geluid karakter zorgt te maken.

De YHR-671 incorpirates moderne nieuwigheden in een traditionele hoorn ontwerp. Het beschikt over een verscheidenheid aan spannende ontwerpwijzigingen voor de bevordering van de student of professionele hoornist met behoud van Yamaha waarde, kwaliteit en consistentie.

De nieuwe YHR-871 biedt de meest drastische wijziging aan de line-up van Yamaha hoorn in decennia. Beroep doet topartiesten uit grote symfonie orkesten over de hele wereld, Yamaha gebouwd een hoorn die zal voldoen aan de meest descening spelers.

Dientengevolge, is de YHR-871 ontworpen om te helpen spelers bereiken hun uiteindelijke doel van expressie en kunstenaarschap. Het combineert traditionele ontwerpen met moderne technologie voor de productie van tonale kenmerken die zich uitstrekken over het gehele spectrum van sound & informatie; gecentreerd Toon met diepte en warmte aan een levendige, responsieve Toon die duidelijk afsteekt op vraag van een rijke.

Ook verkrijgbaar in een afneembare klok opties - YHR - 671D professionele hoorn en YHR - 871D.

Een andere nieuwe toevoeging aan het bereik van Yamaha is de YHR - 869D. Op basis van een Geyer-type met een afzonderlijke nieuwe wrap, signalen een nieuw tijdperk in van Yamaha Custom hoorn line-up.

Haar unieke ventiel sectie met speciaal ontworpen innerlijke vormen geeft dit instrument een mooi & lsquo; Duits & rsquo; geluid. Het nieuwe ontwerp van de lood-pipe biedt sterke weerstand, goed evenwichtige intonatie, een snellere reactie en maakt legato passages makkelijker om te spelen.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Liz Cage

Gepost op 7 Apr 2016 00:10 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37