Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Musikmesse 2016: Yamaha introduceren YEV reeks elektrische violen

Yamaha YEV viool
Yamaha YEV viool
de Yamaha YEV serie vitrines een nieuw soort elektrische viool, speciaal ontworpen zodat spelers gemakkelijk betrween hun akoestische en elektrische instrumenten schakelen kunnen.

De Möbius strip-achtige vorm biedt continuïteit tussen voorkant en terug terwijl zijn driedimensionale vorm is ontworpen om het publiek te boeien tijdens optredens.

Het innovatieve gebruik van hout kan spelers profiteren van de natuurlijke resonantie, een ongeëvenaarde elektrische viool spelen ervaring te geven.

Verkrijgbaar in 4 en 5 string-versies, het lichaam is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde esdoorn met mahonie en de spar in een 5-laags constructie waardoor een uitstekende respons en natuurlijke totale geluid.

Afgewerkt in beide natuurlijke en zwart, het 5-laag olie-afgewerkte walnoot frame biedt de ideale mix van flexibiliteit en kracht in een deisgn dat is prachtig om naar te kijken en deze toevoegt aan de natuurlijke muzikale resonantie instrumenten.

De Yamaha YEV serie violen leveren volledige sonic potentieel van het instrument met rijke dieptepunten en punchy impact, met een high-output passieve brug pick-up die pikt het geluid van het gehele instrument terwijl haar reactie vastleggen en expressieve nuances buigen.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Liz Cage

Gepost op 7 Apr 2016 00:10 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57
thumbnail

De perfecte uitbreiding voor elke interface, Focusritede OctoPre bereik hebben ingangen van de meer dan ooit, waardoor u de vrijheid om meerdere tracks tegelijk opnemen.

5 Jan 2017 16:12

Recent muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Voormalige Skid Row frontman Sebastian Bach morsen de bonen op zijn Less Than gratis gedachten naar vandaag de rockmuzikanten en hun arbeidsethos In the Studio

11 Jan 2017 11:33
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44