Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Musikmesse 2016: Yamaha Reveal SEVR klarinetten

Yamaha YCL-SEVR Bb klarinet
Yamaha YCL-SEVR Bb klarinet
de Yamaha SEVR Bb en A klarinetten zijn het resultaat van jaren van ontwikkeling gewijd aan een duidelijk gericht concept - crafting een Custom-klarinet, die een mooi geluid, consistente kwaliteit en een betaalbare prijs heeft.

Deze kwaliteiten werden gecombineerd met het hoge niveau van samenhang dat enige Yamaha bieden kan, waardoor klarinettisten te eisen van een hoger niveau dan ooit tevoren.

De opnieuw ontworpen C# /G # sleutel biedt spelers een betere speelervaring verbetering van de aanraking, het gevoel en de speelbaarheid van de SEVR-klarinet.

Expressie is rijker, vooral wanneer gespeeld bij een luider volume, dankzij de dikkere zilver plating toegepast op de toetsen. En met speciaal geselecteerde leer pads, de Yamaha SEVR klarinetten bieden grotere duurzaamheid, rijke tonale kwaliteit en drukte-vrij geluid.

De nieuwe YCL-SEVR heeft de vorm van een traditionele barrell dat het instrument een evenwichtig antwoord en een comfortabele weerstand geeft. Daarnaast biedt de traditionele bell vorm meer aanwezigheid met een gerichte kern.

Ook met een verstelbare duimsteun met een riem ring, zijn de SEVR serie klarinetten uiterst comfortabel te spelen.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Liz Cage

Gepost op 7 Apr 2016 00:10 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57
thumbnail

De perfecte uitbreiding voor elke interface, Focusritede OctoPre bereik hebben ingangen van de meer dan ooit, waardoor u de vrijheid om meerdere tracks tegelijk opnemen.

5 Jan 2017 16:12

Recent muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Voormalige Skid Row frontman Sebastian Bach morsen de bonen op zijn Less Than gratis gedachten naar vandaag de rockmuzikanten en hun arbeidsethos In the Studio

11 Jan 2017 11:33
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44