Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Musikmesse 2016: Roland kondigen Cube Street Ex PA Pakket, Drum-Triggers en V-Drum uitbreiding Pads

Roland    CUBE Street EX PA Pack
Roland CUBE Street EX PA Pack
Roland een vlot van nieuwe producten voor Musikmesse 2016, met inbegrip van de Cube Street Ex PA Pakket en FD-9 en KT-9 drum-triggers en CY - 12 C pakket heeft uitgebracht.

De Cube Street EX PA Pack is het nieuwste product om toe te treden van Rolands immer populaire Cube Street serie. Gebaseerd op de populaire CUBE Street EX versterker, de CUBE Street EX PA Pakket combineert twee Cube Street EX eenheden en is een oplossing van de volledige uitvoeringen met maximaal acht ingangen en brede geluid dekking voor muzikanten onderweg.

Deze compacte en gemakkelijk-aan-dragen PA-systeem beschikt over 100 watt van de macht, twee acht inch woofers, twee tweeters, alsmede aan boord zang en gitaar effecten, die voor tot aan 20 uren van werking op acht AA-batterijen kunnen worden aangedreven.

De unieke kracht circuits ontwikkeld door Roland levert ook opmerkelijke hoofdruimte en audioweergave buiten de gebruikelijke mogelijkheden van typische batterij-aangedreven versterkers.

Naast de PA-systeem, Roland heeft ook uitgebreid hun elektronische drum-triggers en pad lijnen.

Roland is ook blij te kunnen aankondigen van de KT-9 Kick Trigger pedaal en FD-9 Hi-hatcontroller, twee toevoegingen aan de gerenommeerde V-Drums line-up van elektronische percussie producten.

De KT-9 en FD-9 Ultrastille uitvoeringen leveren zonder in te boeten gevoel of de speelbaarheid waardoor ze ideaal zijn voor V-Drums gebruikers die wensen te allen tijde de praktijk zonder zorgen te maken over het verstoren van de buren.

Het CY - 12C Cimbaal Pakket en PDX-100 Pad pakket respectievelijk toevoegen pads voor een nog rijkere drummen ervaring. Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey

Gepost op 7 Apr 2016 00:10 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57
thumbnail

De perfecte uitbreiding voor elke interface, Focusritede OctoPre bereik hebben ingangen van de meer dan ooit, waardoor u de vrijheid om meerdere tracks tegelijk opnemen.

5 Jan 2017 16:12

Recent muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Voormalige Skid Row frontman Sebastian Bach morsen de bonen op zijn Less Than gratis gedachten naar vandaag de rockmuzikanten en hun arbeidsethos In the Studio

11 Jan 2017 11:33
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44