Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Musikmesse 2016: KORG til de klep op de StageMan 80

KORG Stageman 80
KORG Stageman 80
KORG heeft gemaakt het ultieme alles-in-één antwoord aan de wereld van compacte PA systemen en solo uitvoerders.

Invoering van de KORG Stageman 80 - een systeem, die het gemak van een compact PA met een drummachine (ritme), mixer, opname-apparaat, alsmede een ingebouwde metronoom en tuner harnassen.

De Stageman 80 beschikt over 2 x 40 watt high-output versterkers duwen het geluid comfortabel via twee stereospeakers van 4-inch - bieden genoeg volume voor kleine tot middelgrote podia of busking op straat.

Er zijn 3GB van ritmische loops die betrekking hebben op 24 verschillende genres, met klanken van de beat van cajons evenals rock en jazz beats. U kunt zelfs opslaan van uw favoriete beats en de tempo's of zelfs het maken van je eigen tracks drum om uw creatieve wensen.

De SD-kaart functie ook kunt u opnemen uw voorstellingen, de loop en de overdub, voorziet in een ideaal scenario uw muzikale ideeën schetsen uit alvorens hen te ontwikkelen in uw eigen meesterwerken.

Met behulp van de optionele VOX VFS5 voetschakelaar (apart verkrijgbaar), u kunt een fill-in het ritme patroon inset terwijl u uitvoeren of start de opnamefuncties of audio afspelen stoppen.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey

Gepost op 1 Apr 2016 13:14 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.

9 Feb 2017 11:15
thumbnail

Aanvankelijk geïntroduceerd op dit jaar winter NAMM in Californië, Electro Harmonixde gloednieuwe paar pedalen zijn nu beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek.

8 Feb 2017 16:52
thumbnail

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele

7 Feb 2017 15:56
thumbnail

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.

3 Feb 2017 15:57
thumbnail

Een Jazz/Funk collectieve van Bordeaux in Frankrijk, de Lehmann Brothers band zijn geselecteerd als Shurede bel voor legendes winnaars in de recente live competitie

3 Feb 2017 13:35

Recent muzieknieuws

thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19
thumbnail

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering

13 Feb 2017 11:54
thumbnail

Nooit eerder geweest muziek zo toegankelijk. Met sociale media, tabblad sites en forums op uw onmiddellijke verwijdering, leren van je favoriete liedje niet kon worden eenvoudiger.

9 Feb 2017 15:22