Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Musikmesse 2016: De invoering van de JBL EON een lineaire Array PA systeem

JBL EON ONE
JBL EON ONE
JBL Professional heeft officieel onthuld de EON ONE alles-in-één lineaire-matrix PA-systeem.

Deze nieuwste aanbod van JBL en haar gladde, kolom-stijl ontwerp is ideaal voor DJ's, koffiehuizen, fitness-studio's, bedrijfsevenementen en meer.

Het systeem bestaat uit een 10" bass-reflex subwoofer en JBL de octrooi-hangende directiviteit Control geometrie, die de afstand en de hoeken van de zes 2" hoge frequentie drivers - voor beter dekkingsgebied, zelfs voor aan-achter - voor nauwkeurige en consistente geluiden optimaliseert.

Microfoons, akoestische gitaren, keyboards en andere lijn-niveau-instrumenten kunnen worden ingevoerd aan de ingebouwde dat zes-kanaals mixer. De bluetooth-functie ook kunt streamen / afspelen van opgenomen muziek vanaf uw Apple of Android smartphone en tablet apparaten.

Craig Lambrecht, Retail & Recording oplossingen, HARMAN professionele oplossingen zei: & ldquo; De EON een ontstond door de dezelfde ingenieurs achter de baanbrekende technologieën gevonden in onze paradepaardje speakers en referentie monitoren. Wij & rsquo; re opgewonden voor voeren van wereldklasse JBL geluidskwaliteit zelfs meer muzikanten en locaties door middel van deze nieuwe vorm factor. & rdquo;

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey

Gepost op 5 Apr 2016 09:40 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57
thumbnail

De perfecte uitbreiding voor elke interface, Focusritede OctoPre bereik hebben ingangen van de meer dan ooit, waardoor u de vrijheid om meerdere tracks tegelijk opnemen.

5 Jan 2017 16:12

Recent muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Voormalige Skid Row frontman Sebastian Bach morsen de bonen op zijn Less Than gratis gedachten naar vandaag de rockmuzikanten en hun arbeidsethos In the Studio

11 Jan 2017 11:33
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44