Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Marshall versterkers Start platenlabel

Marshall Records
Marshall Records
they made enkele van's werelds beste en meest iconische versterkers, dook in de witgoed markt, maakte Koptelefoon ook als mobiele koptelefoon. En nu, Marshall hun laatste onderneming is begonnen met hun eigen platenlabel.

De toepasselijk genaamde Marshall Records is gemaakt met het idee van de voortzetting van de erfenis van Jim Marshall en zijn passie voor muziek.

Marshall versterkers zei: "als wij de versterkers waarmee gitaristen te musiceren, en wij produceren producten voor hun fans en muziekliefhebbers om te luisteren naar hun muziek, dan is het zinvol dat wij die twee dingen samen en helpen van bands en muzikanten record, bevorderen en uitvoeren van hun muziek. En dat is precies waarom we Marshall Records hebt gemaakt. "

Het label wordt gerund door Rob Cass, Steve Tannett en Marshall merk Licensing directeur Grace Pantony - met elk met een fenomenale achtergrond in de muziekindustrie.

Rob heeft gewerkt als een in-house producent bij de beruchte Abbey Road Studios, terwijl Steve Tannett heeft gewerkt naast REM, The Police, zwart Sabbath, Jools Holland en meer.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey.

Gepost op 20 Jul 2016 10:41 in de categorie : Muzieknieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Onderzoek van de National Association for Music Education heeft onlangs gewezen op de meest fundamentele aspecten van een effectieve praktijk routine en hoe een betere muzikant

30 Dec 2016 15:56
thumbnail

Norah Jones onlangs sprak met iZotope om hun advies over intelligente mixers en hoe zij de hedendaagse producent zijn invloed te krijgen.

29 Dec 2016 13:11
thumbnail

De grootvader van virtual reality Jaron Lanier Relais een tijdstip waarop de eerste verkenningen in virtuele werkelijkheid waren betrokken met het maken van een echte luchtgitaar.

28 Dec 2016 16:46
thumbnail

In het kielzog van een stijgende tendens voor muzikanten moetend kostenloos werken of voor minder dan ze u recht op, de Unie van de muzikanten hun steun te betuigen.

22 Dec 2016 12:01
thumbnail

Sommige indelingen voor gecomprimeerde MP3 zijn met negatief het verrichten van de emotionele toestand van de personen als gevolg van hun inherente tonale kenmerken gekoppeld

8 Dec 2016 13:04
thumbnail

Met een breed scala aan professionele kwaliteit componenten, Antelope Audiovan Zen Studio is beschikbaar nu bij een ongelooflijk goedkope prijs.

17 Nov 2016 09:53

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37