Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Gear4music nu kous van QSC TouchMix-30 Pro

Touchmix-30 Pro
Touchmix-30 Pro
Gear4music zijn nu stocking de innovatieve en intuïtieve TouchMix-30 Pro, een compacte digitale mixer die ultieme functionaliteit biedt terwijl kunnend tegemoet te komen aan de meest professionele eisen. Ideaal voor gebruikers van alle niveaus, de mixer kan worden gebruikt door iedereen uit productie professionals om muzikanten en bands. Met 32 kanalen mengen) 24 Mic/lijn, 6, Stereo USB) en 16 uitgangen de TouchMix-30 Pro biedt een enorme hoeveelheid mogelijkheden in termen van signaal beheer en flexibiliteit.

Niet te verwarren als een eenvoudige stap omhoog van de Touchmix-8 of TouchMix-16, de Touchmix-30 beschikt over veel meer dan extra kanalen. Het omvat een tien inch multi-touch touchscreen die meer op het scherm biedt informatie terwijl ook ongeëvenaarde handen op control. Kamer Tuning Wizards en anti-feedback toestaan voor de vereenvoudiging van de complexe egalisatie taken overwegende dat twee real-time analyzers een momentane van kanaal toonbalans en reactie van de kamer geven. Met een focus op bruikbaarheid en totale gebruiksgemak beschikt de TouchMix-30 over een overvloed aan andere ingebouwde toepassingen zoals kopiëren en plakken, Touch-en-route Patch Matrix om een functionele en praktische speelervaring.

Naast al deze geweldige functies, de Touchmix-30 beschikt over een formidabele aanmaken actielijst die een 32 kanaal direct-naar-harde schijf opname/weergave, 32-Channel DAW-interface en MP3 afspelen omvat.

24 klasse A microfoon preamps verfraaien audio met een ongerepte en scherpe kwaliteit, terwijl 120 live instrument en microfoon voorinstellingen authentieke en realistische tonen bieden. Alle uitgangen van de TouchMix-30 Pro zijn voorzien van 1/3 octave grafische equalizer en 6-bands parametrische EQ plus begrenzers, delay en 12-band notch filters. 14 mono mixen kunnen worden gekoppeld voor een stereo terwijl twee paren van Auxes kunnen rijden bedrade in-ear monitoren (Internet Explorer-onderhoud) direct overwegende dat zes stereo-effecten processors plus worp-correcte aanbieding studio-grade signaal verbeteringen, zonder afbreuk te doen aan de Auxes of eventuele andere extra kanalen.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 29 Sep 2016 11:00 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op de NAMM Lunastone onthulde hun nieuwste release. Klassieke buis Toon repliceren en omarmen het bruisende geluid van merken, is het gepland worden vrijgegeven dit februari.

24 Jan 2017 15:55
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met 17 touch gevoelig, gemotoriseerde faders en 17 oproepbare XMAS preamps, de StudioLive 16 brengt de veelzijdigheid van de volledige opname van de gebruiker wanneer die in het veld.

23 Jan 2017 10:58
thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14