Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

SJC aangepaste Drums
SJC aangepaste Drums
Gear4music zijn nu kous de drum van internationaal gerenommeerde fabrikanten SJC , die een overvloed aan huishoudennamen zoals geschikt voor Tre Cool van Green Day, Josh Dun van twintig één piloten, Jay Weinberg van Slipknot en Matt Nichols van Bring Me The Horizon.

Met nederige begin in Mike en Scott Ciprari (SJC) grootmoeders kelder, SJC is sindsdien uitgegroeid tot een van's werelds toonaangevende fabrikanten van de drum en leveranciers. Als de Ciprari & rsquo; s drum opbouwen van vaardigheden vorderde, ze uitgenodigd hun vrienden te spelen hun Sets en verspreid het woord over SJC. Bands als A Wilhelm Scream en Strike Anywhere waren enkele van de eerste goed te keuren van het merk.

SJC het keerpunt kwam toen de muzikale sensatie paniek! Panic at the Disco speelde de MTV awards music in 2006. Deze cruciale moment ingeschakeld het merk te vertrekken en instemmen met een scala aan groter en diverser bands als Aiden, Hawthorne Heights en Cobra Starship. Uitbreiden van hun nu al indrukwekkende kunstenaar rooster, SJC begon te bereiken ongekende hoogten en kan verplaatsen uit hun grootmoeders kelder en in een magazijn, zodat ze een klein aantal nieuwe toegewijde medewerkers kennismaken met hun team.

Met een overvloed van unieke en aangepaste ontwerpen in hun akoestische Sets en op maat gemaakte snare drums, SJC zijn bedreven in het creëren van op maat gesneden Sets voor hun uitgebreide lijst van klanten die vereisen vaak zeer specifieke criteria om te voldoen aan hun gewenste geluid. Een dergelijke op maat gemaakte kit, ontworpen door Gear4music is het SJC Drums aangepaste 22" 3 stuk Shell Pack 'The Kraken' -een volledig originele creatie van de one-of-a-kind, dat beschikt over een kenmerkende zwart-wit Kraken scène wrap in heel het drumstel. Met 100 procent esdoorn shells is de kit zo hoorbaar uitstekend zoals het is visueel, perfect voorbeeldig SJC de verplichting aan het creëren van opvallende en dynamische Sets die perfect de individuele stijl van drummers accentueren. Het spel van innovatie te omarmen, heeft SJC consequent gemaakt drums die produceren van hoge kwaliteit Toon en een eigen karakter, vaak naar de exacte specificatie van high profile kunstenaars.

Klanten kunnen hun eigen aangepaste Sets via de website Gear4music zelfs maken. Maken van uw droom kit, Klik hier. Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 5 Aug 2016 13:57 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Professionele audio monitoren zijn de smaak van het jaar op de NAMMJ van dit jaar. Perfect aan te passen aan elke akoestische omgeving, de JBL 705P / 708P is een manusje van alles.

19 Jan 2017 18:01
thumbnail

De innovatieve nieuwe Jody Jazz Super Jet mondstukken zijn speciaal ontworpen met jazz, blues en rock saxofonisten in gedachten.

19 Jan 2017 16:02
thumbnail

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.

19 Jan 2017 15:41
thumbnail

Gretsch onthullen hun line-up van 2017, presentatie van een hele reeks van hun klassieke handtekening vormen met moderne wendingen

19 Jan 2017 15:40
thumbnail

Iconische Zakk Wylde bullseye ontwerp? Controleren. Monsterlijke en compromisloze Toon? Controleren. De Odin Graal Genesis gitaar levert de goederen aan de metalen massa

17 Jan 2017 13:40

Recent muzieknieuws

thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16
thumbnail

Microfoon van de Britse merk Aston hebben net aangekondigd de's werelds eerste laser gericht op potlood mic.

19 Jan 2017 19:07
thumbnail

Met een aantal spannende functies combineert de RD-2000 de beste eigenschappen van akoestische en digitale piano's in een innovatieve hybride

19 Jan 2017 18:40
thumbnail

Een veelzijdige en dynamische digitale Mixer met een overvloed aan spannende mogelijkheden

19 Jan 2017 18:06
thumbnail

Orangede nieuwe versterkers zijn de perfecte oplossing voor degenen die willen doden twee vliegen in één klap. Net als op het podium staat zoals het is in uw slaapkamer, bieden de Rocker-serie volledige veelzijdigheid.

19 Jan 2017 18:02