Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Gear4music nu Hidersine

Hidersine
Hidersine
gear 4 muziek zijn onlangs begonnen aan een scala van violen, cellos en altviolen, die niet alleen van voorbeeldige kwaliteit maar ook ongelooflijk betaalbare voorraad. De Hindersine Vivente, Piacenza, Veracini, Preciso, Melodioso en Nobile modellen alle uiten over een eeuwen waard van specialistische kennis en vakmanschap, de speler voorzien van de ultieme speelervaring.

Hidersinevan erfgoed kan worden teruggevoerd tot de late 1800's, waar Francis Hider ontwikkelde een array van orkestrale snaarinstrumenten in zijn vrije tijd voordat het zich volledig te wijden aan de ooit-zichuitbreidt Hidersine bedrijf. Met aanzienlijke ontwikkeling sinds, Hidersine wil graag een constante hoge kwaliteit instrumenten tegen een fractie van de prijs van veel van andere high-end merken leveren. Focus vooral op het ontwerp van het gebogen instrumenten, Hidersine hebben ontwikkeld, een krachtige en consistente aanhang vanwege hun specialistische kennis en productieprocessen.

De Vivente Cello, viool en Viola modellen zijn voornamelijk gericht rond de eerdere stadia van de leerervaring en komen met een centrum gemonteerd kin rest waarmee de student naar een beter idee van de hand plaatsing. Ontworpen in samenwerking met de Europese String Teachers Association (ESTA) de instrumenten zijn speciaal vervaardigd om te helpen de gretige student samen met hun praktijk.

Voor de meer gevorderde speler, instrumenten binnen de Hindersine Nobile geschikt voor een meer ervaren student modeltraject van hun kwaliteiten. De Nobile is een full size, 4/4 viool met een prachtige hand gesneden dacht esdoorn finish en wordt compleet geleverd met traditionele ingelegde purfling en buxus.

Hoewel de prijs hoger kan zijn dan andere student tekenreeks outfits, hun onberispelijke standaard en ongekende speelbaarheid van elke één van de instrumenten maken het verschil in prijs de moeite waard. CNC vervaardigd violen zorgen voor een consistente hoge norm in hun bouwkwaliteit in tegenstelling tot de hand gesneden violen die worden onderworpen aan menselijke fouten en diverse inconsistenties die kunnen maken des te moeilijker voor de beginner speelt kunnen.

Het bereik dat alle voorzien van synthetische kern snaren, in plaats van de typische staal gevulde snaren die te op andere student niveau strijkinstrumenten vinden zijn. Hierdoor kan de student te spelen in comfort zonder de pijnlijke verergering van stalen snaren, terwijl ook het toevoegen van een warmer en zachter rand naar hun Toon.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 1 Aug 2016 12:28 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

De innovatieve nieuwe Jody Jazz Super Jet mondstukken zijn speciaal ontworpen met jazz, blues en rock saxofonisten in gedachten.

19 Jan 2017 16:02
thumbnail

Klassieke warme analoge tinten brengen op de voorgrond van uw mix, de Universal Audio Apollo Twin MKII is de definitieve interface voor de hedendaagse muziekproducent.

18 Jan 2017 20:10
thumbnail

Beschikbaar voor orde nu op Gear4music, Kawaide CN27, CN37 en ES110 digitale piano's combineren een authentiek klassieke sfeer met een overvloed van hedendaagse raakt

17 Jan 2017 16:11
thumbnail

Iconische Zakk Wylde bullseye ontwerp? Controleren. Monsterlijke en compromisloze Toon? Controleren. De Odin Graal Genesis gitaar levert de goederen aan de metalen massa

17 Jan 2017 13:40
thumbnail

Gebruik te maken van de toestand van de art opname en afspelen operatie, de Fireface UFX II-interface combineert premium kwaliteit productie met volgende niveau geluidskwaliteit

17 Jan 2017 13:02
thumbnail

Het herzien van hun wortels, Akai zijn ingesteld op het blazen van de klassieke MPC-serie en een hele reeks moderne updates toevoegen aan de gerespecteerde muziek productie-eenheden

9 Jan 2017 15:00

Recent muzieknieuws

thumbnail

De donder te brengen dit jaar NAMM zijn Yamahade nieuwe Ryden serie. Een beginner levelset gebouwd naar de laatste, kunt u verwachten premium quality bij een snuifje van de prijs.

19 Jan 2017 15:41
thumbnail

Gretsch onthullen hun line-up van 2017, presentatie van een hele reeks van hun klassieke handtekening vormen met moderne wendingen

19 Jan 2017 15:40
thumbnail

Een geheel nieuwe aanpak voor het maken van geluiden, ROLI laat u een andere set van geavanceerde en innovatieve apparaten om uw muzikale ervaring te verbeteren

19 Jan 2017 15:16
thumbnail

A premium hoge kwaliteit display dat maakt gebruik van zorgvuldig handgemaakte hardware, de serie LYD 48 garandeert kristalhelder geluid bij elk gebruik.

19 Jan 2017 13:00
thumbnail

B en S kondigen de release van hun professionele kwaliteit MBX3 trompetten, vakkundig ontworpen en een streling voor het oor, de MBX3 brengen messing spelen naar nieuwe hoogten van de gevonden

19 Jan 2017 12:39
thumbnail

Waardoor dynamische gebruik in de studio en op het podium, is de Toraiz AS-1 gegarandeerd om indruk te maken

19 Jan 2017 08:00