Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Gear4music nu Hidersine

Hidersine
Hidersine
gear 4 muziek zijn onlangs begonnen aan een scala van violen, cellos en altviolen, die niet alleen van voorbeeldige kwaliteit maar ook ongelooflijk betaalbare voorraad. De Hindersine Vivente, Piacenza, Veracini, Preciso, Melodioso en Nobile modellen alle uiten over een eeuwen waard van specialistische kennis en vakmanschap, de speler voorzien van de ultieme speelervaring.

Hidersinevan erfgoed kan worden teruggevoerd tot de late 1800's, waar Francis Hider ontwikkelde een array van orkestrale snaarinstrumenten in zijn vrije tijd voordat het zich volledig te wijden aan de ooit-zichuitbreidt Hidersine bedrijf. Met aanzienlijke ontwikkeling sinds, Hidersine wil graag een constante hoge kwaliteit instrumenten tegen een fractie van de prijs van veel van andere high-end merken leveren. Focus vooral op het ontwerp van het gebogen instrumenten, Hidersine hebben ontwikkeld, een krachtige en consistente aanhang vanwege hun specialistische kennis en productieprocessen.

De Vivente Cello, viool en Viola modellen zijn voornamelijk gericht rond de eerdere stadia van de leerervaring en komen met een centrum gemonteerd kin rest waarmee de student naar een beter idee van de hand plaatsing. Ontworpen in samenwerking met de Europese String Teachers Association (ESTA) de instrumenten zijn speciaal vervaardigd om te helpen de gretige student samen met hun praktijk.

Voor de meer gevorderde speler, instrumenten binnen de Hindersine Nobile geschikt voor een meer ervaren student modeltraject van hun kwaliteiten. De Nobile is een full size, 4/4 viool met een prachtige hand gesneden dacht esdoorn finish en wordt compleet geleverd met traditionele ingelegde purfling en buxus.

Hoewel de prijs hoger kan zijn dan andere student tekenreeks outfits, hun onberispelijke standaard en ongekende speelbaarheid van elke één van de instrumenten maken het verschil in prijs de moeite waard. CNC vervaardigd violen zorgen voor een consistente hoge norm in hun bouwkwaliteit in tegenstelling tot de hand gesneden violen die worden onderworpen aan menselijke fouten en diverse inconsistenties die kunnen maken des te moeilijker voor de beginner speelt kunnen.

Het bereik dat alle voorzien van synthetische kern snaren, in plaats van de typische staal gevulde snaren die te op andere student niveau strijkinstrumenten vinden zijn. Hierdoor kan de student te spelen in comfort zonder de pijnlijke verergering van stalen snaren, terwijl ook het toevoegen van een warmer en zachter rand naar hun Toon.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Josh Hummerston

Gepost op 1 Aug 2016 12:28 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op maat gemaakt en resoluut aangepaste, SJC leveren de goederen opnieuw met sommige exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar voor Gear4music zijn. Mis dit niet!

17 Feb 2017 10:53
thumbnail

Tot de rand gevuld met spannende tonale-opties, de Canyon Delay en Looper pedaal heeft 11 modi, elk met hun eigen onderscheidend geluid en karakter.

9 Feb 2017 11:15
thumbnail

Aanvankelijk geïntroduceerd op dit jaar winter NAMM in Californië, Electro Harmonixde gloednieuwe paar pedalen zijn nu beschikbaar voor aankoop voor het grote publiek.

8 Feb 2017 16:52
thumbnail

Starten van de intuïtieve app vorig jaar, het nu gemaakt beschikbaar voor diegenen die niet een iOS-apparaat bezitten, waardoor het haarfijne precisie tuning universele

7 Feb 2017 15:56
thumbnail

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.

3 Feb 2017 15:57
thumbnail

Een Jazz/Funk collectieve van Bordeaux in Frankrijk, de Lehmann Brothers band zijn geselecteerd als Shurede bel voor legendes winnaars in de recente live competitie

3 Feb 2017 13:35

Recent muzieknieuws

thumbnail

Na het veranderende handen meerdere malen door de jaren heen, Kurt is vereerd Hagstrom nu vandaag met alle opbrengsten van de veiling gaat naar het goede doel zal worden geveild.

16 Feb 2017 12:31
thumbnail

De M-Audio 61 van de CODE en CODE 49 is uitgebracht in een stijlvol nieuw zwart ontwerp, een prachtige esthetiek te combineren met klassieke Toon.

15 Feb 2017 15:33
thumbnail

Met een overvloed aan spannende nieuwe functies, belooft de serie M2 een enorme hoeveelheid mogelijkheden voor creatieve en auditieve de veeleisende DJ.

15 Feb 2017 10:55
thumbnail

Lijdt aan een gebrek aan middelen in de afgelopen jaren, heeft het Welsh onderwijssysteem ervaren een inzinking in studenten die zijn interesse in muziek uitdrukken.

14 Feb 2017 13:19
thumbnail

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering

13 Feb 2017 11:54
thumbnail

Nooit eerder geweest muziek zo toegankelijk. Met sociale media, tabblad sites en forums op uw onmiddellijke verwijdering, leren van je favoriete liedje niet kon worden eenvoudiger.

9 Feb 2017 15:22