Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Fender verdiepen in In-Ear Monitor grondgebied

Fender elementen
Fender elementen
we weten allemaal dat de Fender naam, recht? Het is een merk van huishoudelijke gitaar dat zowat iedereen kent. En nu ze bent venturing in een nieuw Pro-Audio gebied met de introductie van hun allereerste in-ear monitor serie.

De in-oren werden in eerste instantie vermeld op de muziek-beurs van NAMM 2016 in Anaheim, Californië naast de release van hun Elite en Paramount gitaar bereiken. De Bassbreaker versterker serie introduceerde ook zelf aan de massa op de show.

In-ear monitoren ook ongelooflijk populair geworden met niet alleen degenen in de muziekindustrie, maar voor degenen die willen luisteren naar muziek als joggen of het nemen van de bus.

De in-ear-monitors zijn 3D-gedrukte, ontworpen en hand geassembleerde in Nashville, TN. Ze hebben een universele pasvorm en worden geleverd met een aantal verschillende bud maten om ervoor te zorgen dat uw Fender in-ear monitoren zijn klaar voor gebruik direct uit de doos.

Hun paradepaardje model de FXA7 Pro, beschikbaar in metallic zwart of goud, levert het geluid via de hybride-Dynamic armatuur Array chauffeurs per monitor over een weergavekarakteristiek van 6Hz - 24kHz.

Hun FXA6 Pro model heeft omgekeerd hybride-Dynamic armatuur Array drivers en een frequentiebereik van 6Hz - 23kHz frequentiebereik.

Andere modellen zijn de DXA1 Pro, FXA2 Pro en FXA5 Pro respectievelijk.

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Door Michael Storey

Gepost op 16 Mei 2016 12:10 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Ideaal voor die spelers die in een omgeving van intuïtieve onderwijs bloeien, Flowkey zet u verantwoordelijk voor uw het aanbieden van een verscheidenheid van inzichtelijke instrumenten leren.

13 Jan 2017 16:14
thumbnail

Een 64 kanaal HDX en interface van USB3 AD/DA, de Orion32 HD is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de Orion en biedt een breed scala aan interessante nieuwigheden.

10 Jan 2017 11:57
thumbnail

De perfecte uitbreiding voor elke interface, Focusritede OctoPre bereik hebben ingangen van de meer dan ooit, waardoor u de vrijheid om meerdere tracks tegelijk opnemen.

5 Jan 2017 16:12

Recent muzieknieuws

thumbnail

De Sonzera serie bestaat uit een 50W combo, 50W hoofd en 20W combo. Professionele kwaliteit Toon rechts uit de vleermuis gebruikt door zwart Stone Kersenrood en Snarky Puppy, verwachten

13 Jan 2017 13:25
thumbnail

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,

12 Jan 2017 10:52
thumbnail

Met een scala aan nieuwe toevoegingen aan de line-up van hun 2017, Korg morsen de bonen op hun nieuwe vernieuwt, updates en producten die moeten worden weergegeven op de NAMM

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Met een stellaire 2017 line-up dichtbije Vox nog eens blijken te zijn de meesters van innovatie, het verstrekken van een solide combinatie van klassiekers en hedendaagse wendingen

12 Jan 2017 08:34
thumbnail

Voormalige Skid Row frontman Sebastian Bach morsen de bonen op zijn Less Than gratis gedachten naar vandaag de rockmuzikanten en hun arbeidsethos In the Studio

11 Jan 2017 11:33
thumbnail

Eerste serie zijn voorzien van een mediaspeler, platenspeler, Mixer en analysesoftware. Vervullen van elke mogelijke behoefte van de moderne DJ, Denon DJ DJ sloeg de spijker op de kop.

10 Jan 2017 16:44