Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Fender Release van een nieuwe reeks van In-Ear-Monitors

Fender in-ear-monitoren
Fender In-Ear-Monitors Coming Soon

Alle muzikanten weten dat het meer detail waarmee bent u in staat om te horen van uzelf en de andere muzikanten tijdens uitvoeringen, hoe beter je zal presteren!

Fender& rsquo; s nieuwe Proreeks van in-het-oor-monitoren zijn hier om te helpen van muzikanten die het ware geluid van hun instrument in elke situatie. Vertrouwen op meer dan 70 jaar voor excellentie in het instrument en tfm audio tool ontwikkeling, Fender& rsquo; s vijf nieuwe In-ear-monitor-modellen bieden staat-van-de - art audio technologie waarmee gebruikers kunnen uitvoeren met een consistente, superieur, gekozen-in mix in de studio, discotheek en een willekeurige andere omgeving.

Elk model is sterk uitgerust met douane-ontworpen stuurprogramma's, en de FXA7 en FXA6 beide zijn voorzien van een gepatenteerde hybride-Dynamic tuned saldi armatuur matrix voor een rijke, volledige frequentierespons met aanzienlijke bas en een over het algemeen superieur geluid.

De nieuwe Fender in-ear-monitors ook tot 22dB van omringend lawaai te elimineren, en ook het elimineren van ongewenste inmenging en het beschermen van een luisteraar & rsquo; s van het aanmatigend lawaai dat in een live omgeving optreden kan te horen. Evenals het verwijderen van deze factoren duidelijk ruis, blokkeren ze ook alle andere nuances zoals details in de strijkers, de veranderende strumming patronen en de Toon van uw stem.

Naast de kwaliteit van het geluid, elk model is vervaardigd met behulp van 3D-gedrukte digitale hybride technologie en zijn speciaal ontworpen om te passen een enorme verscheidenheid aan vormen van het oor en bieden comfort en stabiliteit zelfs tijdens de meest active live optredens. Elk model bevat een luxe koffer, 1/4 inch adapter, SureSeal tips, reinigen van gereedschap en een afneembare kabel.

Deze prachtige bereik van in-ear-monitoren zijn nu beschikbaar op bestelling voor November!

Door Toop Harris

Gepost op 13 Sep 2016 12:02 in de categorie : Instrumenten Nieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Op de NAMM Lunastone onthulde hun nieuwste release. Klassieke buis Toon repliceren en omarmen het bruisende geluid van merken, is het gepland worden vrijgegeven dit februari.

24 Jan 2017 15:55
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37
thumbnail

In een verscheidenheid van verschillende finishen en maten Mapexde nieuwe Saturnus V Tours express classic Mapex Toon met een nieuwe ergonomische ontwerp

19 Jan 2017 19:51
thumbnail

Een compacte en lichtgewicht elektrische akoestische basgitaar ideaal voor diegenen die waarde hechten aan speelbaarheid en ultieme toegankelijkheid van hun instrument

19 Jan 2017 19:39
thumbnail

Elektronde Digitakt Drum Machine is het antwoord op al uw van uw percussieve verlangens

19 Jan 2017 19:16

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met 17 touch gevoelig, gemotoriseerde faders en 17 oproepbare XMAS preamps, de StudioLive 16 brengt de veelzijdigheid van de volledige opname van de gebruiker wanneer die in het veld.

23 Jan 2017 10:58
thumbnail

Sabiande NAMM releases zijn specifiek ontworpen om kruid omhoog uw totale geluid drumSets en geven u een definitieve en gevarieerd spectrum van Toon

20 Jan 2017 15:41
thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14