Nieuws over Muziekinstrumenten

Op Gear4Music.com updaten we ons nieuwskanaal dagelijks om ervoor te zorgen dat u altijd het nieuwste en meest belangrijke muzieknieuws ontvangt.

Fender Release nieuwe Gitaar Tuning App

Fender Tune
Fender Tune
Fender heeft onthuld hun nieuwe vrije tuning app die een veelheid aan functies om het proces combineert van een gitaar tuning te maken dat veel gemakkelijker.

Om te beginnen Fender Tune beschikt over de 'Auto' instellen, welke reageert tot het plukken van de gitaar-tekenreeks. Fender Tune hoort de notitie en vervolgens de gidsen van de speler naar de juiste afstemming. Handmatig afstemmen kranen de speler een string op de interactieve Fender hoofd voorraad te horen waar Toon voorbeelden. Zodra het ware Toon monster wordt gespeeld, de gebruiker kan vervolgens op de juiste wijze hun eigen gitaar stemmen aan de bijbehorende noten.

Ontworpen om te worden gebruikt door zowel beginners als bestaande spelers, de Fender Tune app biedt geïllustreerde tips om te helpen nieuwe starters snel en nauwkeurig afstemmen van hun gitaar, zodat zelfs de meest onervaren gitarist intunet in minuten.

De app kan worden gebruikt voor elektrische, akoestische of Bas gitaren en heeft een 22 tuning keuzes in totaal. De automatische chromatische functies laat ook gebruikers Volg de gids door de tekenreeks of ga chromatische en af te stemmen op elke noot op de schaal.

De app is nu beschikbaar voor download en kan worden gevonden hier

Door Josh Hummerston

Volg Gear4music.com op Facebook en Twitter om de eerste om te horen over de nieuwste muziek vistuig aanbiedingen en nieuws.

Gepost op 10 Aug 2016 12:00 in de categorie : Muzieknieuws

Verwant muzieknieuws

thumbnail

Onderzoek van de National Association for Music Education heeft onlangs gewezen op de meest fundamentele aspecten van een effectieve praktijk routine en hoe een betere muzikant

30 Dec 2016 15:56
thumbnail

Norah Jones onlangs sprak met iZotope om hun advies over intelligente mixers en hoe zij de hedendaagse producent zijn invloed te krijgen.

29 Dec 2016 13:11
thumbnail

De grootvader van virtual reality Jaron Lanier Relais een tijdstip waarop de eerste verkenningen in virtuele werkelijkheid waren betrokken met het maken van een echte luchtgitaar.

28 Dec 2016 16:46
thumbnail

In het kielzog van een stijgende tendens voor muzikanten moetend kostenloos werken of voor minder dan ze u recht op, de Unie van de muzikanten hun steun te betuigen.

22 Dec 2016 12:01
thumbnail

Sommige indelingen voor gecomprimeerde MP3 zijn met negatief het verrichten van de emotionele toestand van de personen als gevolg van hun inherente tonale kenmerken gekoppeld

8 Dec 2016 13:04
thumbnail

Met een breed scala aan professionele kwaliteit componenten, Antelope Audiovan Zen Studio is beschikbaar nu bij een ongelooflijk goedkope prijs.

17 Nov 2016 09:53

Recent muzieknieuws

thumbnail

Met diverse verschillende vermeldingen, Ibanez ontketenen een spectaculair scala aan handtekening modellen tot hun NAMM 2017 line-up

20 Jan 2017 14:40
thumbnail

Met uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe maak je een kit die echt geschikt voor de speler en hun specifieke behoeften is, Pearl hit een home run met deze een van een soort aangepaste Sets

20 Jan 2017 12:52
thumbnail

Een facelift van een van Ludwigde populairste strikken, de Ludwig zwart Beauty 14 x 8 klassieke Toon projecten en ziet er zo goed als het origineel

20 Jan 2017 11:47
thumbnail

Mackiede grote knop Studio Interface blijft de erfenis van zijn voorgangers, opkomen voor diverse nieuwe eigenschappen en spannende tech nogmaals zijn triomfantelijke terugkeer.

20 Jan 2017 11:14
thumbnail

Line 6de eerste ooit kunstenaar ontworpen gitaar, de Shuriken verpersoonlijkt de agressieve en technische speelstijlen van metalen liefhebbers over de hele wereld.

20 Jan 2017 10:28
thumbnail

Bouwen op de fundamenten van zijn voorganger de Prophet 08, de REV2 beschikt over een hele reeks van interessante en innovatieve toevoegingen aan de indeling.

20 Jan 2017 08:37