Gitaar effectpedalen

Gitaar effectpedalen zijn een belangrijk onderdeel in de uitrusting van een gitarist. Ze kunnen de klank van een gitaar op vele manieren (ver)vormen en kunnen u zelfs in staat stellen om een geheel uniek geluid te creëren. Bij Gear4music hebben we een uitgebried assortiment effectpedalen van grote merken als TC Electronics, Boss, Line 6, Zoom en Digitech en tevens hebben wij onze eigen lijn voordelige SubZero gitaar effectpedalen.

View All Information

Best Verkopende Gitaar Effecten

Over Gitaar Effecten

Gitaar effecten hebben decennia lang bijgedragen aan het geluid van muzikanten - van het fijn-tunen van hun geluid, tot het radicaal wijzigen van hun geluid. Multi-Effects pedalen, zoals de Boss GT-10, combineren een aantal effecten binnen één, draagbare eenheid. Deze effecten kunnen bestaan uit Delay, Choir, Reverb, Overdrive, Distortion en meer experimentele effecten zoals Ring Modulation.

Gitaar Effecten Nieuws

40e verjaardag Compact pedaal boxset van de versies van de baas

In de viering van de 40ste verjaardag van de baas brengt het bedrijf een triumviraat van hun meest bekende en gewilde pedalen in een beperkte oplage verzamelbox indeling.... Meer »

BAAS lanceert gloednieuwe Katana-Mini-gitaarversterker

De laatste toevoeging aan de illustere bereik van Katana versterkers, de Katana-Mini-gitaarversterker brengt klassieke baas Toon in een draagbare en lichtgewicht ontwerp... Meer »

BAAS lanceert de MD-500 modulatie effect pedaal

Vandaag de tweede pedal release van baas voor Rolandde 'Toekomst herontworpen' campagne, de MD-500 is het nieuwste uitgebreide werkpaard voor de moderne muzikant.... Meer »