Gitaar Effecten Pedalen

Gitaar effecten pedalen kan helpen gitaristen vorm hun toon, evenals worden gebruikt om volledig unieke geluiden te creëren. Op Gear4music.com we hebben altijd een uitgebreid scala aan spannende Multi-Effects pedalen op voorraad, uit de populaire Boss ME-70, tot de Line 6 Pod HD300. U kunt alles vinden, van Looper pedalen tot Synth pedalen in onze gitaar effecten afdeling, zowel als de traditionele effecten inclusiefDistortion pedalen, chorus pedalen, Octave pedalen, delay pedalen en Wah Wah Pedalen. Welk geluid u ook wilt creëren met uw gitaar, hebben we een pedaal voor u.

View All Information

Best Verkopende Gitaar Effecten

Eerste 36 producten weergegeven:

Over Gitaar Effecten

Gitaar effecten hebben decennia lang bijgedragen aan het geluid van muzikanten - van het fijn-tunen van hun geluid, tot het radicaal wijzigen van hun geluid. Multi-Effects pedalen, zoals de Boss GT-10, combineren een aantal effecten binnen één, draagbare eenheid. Deze effecten kunnen bestaan uit Delay, Choir, Reverb, Overdrive, Distortion en meer experimentele effecten zoals Ring Modulation.

Gitaar Effecten Nieuws

Strymon introduceren de zonsondergang Dual Overdrive-pedaal

Een overdrive-pedaal ontworpen om te repliceren de meest gewilde na tonen in de muzikale geschiedenis, de zonsondergang Dual Overdrive geeft u meer bang voor je buck... Meer »

Walrus Audio introduceren het nieuwe Warhorn Overdrive-pedaal

Compleet met een gloednieuw ontwerp, Warhorn ziet het verkennen van de tonale mogelijkheden van een kneuzing overdrive uitgerust met aanpasbare parameter merk control.... Meer »

Darkglass Electronics nu beschikbaar op Gear4music

Met een uitgebreide selectie van pedalen en een versterker die belooft premium Toon, Darkglass Electronics zijn het antwoord op al uw bas verwante gebeden.... Meer »