Drums & Percussie

Drums en Percussie vormen één van onze grootste assortimenten op Gear4music.com, met veel drumstellen die de goedkeuring krijgen van enkele van de grootste namen in de drumwereld - we hebben Lars Ulrichs favoriete Akoestische Drumstellen van Tama, evenals View All Information

Meest populaire drumsets

Eerste 24 producten weergegeven:

Meer informatie over Drums

Welke verschillende soorten drumstellen zijn er beschikbaar?

Drumstellen en bekkens maken een ander geluid afhankelijk van hun grootte. Er zijn twee belangrijke configuraties voor de manier waarop drumstellen zijn ingesteld - rock en fusion. Over het algemeen zal met de rock drumstel configuratie de bass drum het grootste onderdeel vormen met een diameter van 22 inch, met de floor tom de volgende grootste drum op 16 inch. De tom drums, die op het rack gemonteerd zijn, zullen waarschijnlijk lichtjes verschillen in grootte, met één drum van ongeveer 12 inches en de andere 13 inches, terwijl een normale snare drum ongeveer 14 inches is.

Fusion drumstellen hebben over het algemeen geen floor tom, maar in plaats daarvan hebben ze drie rack tom drums die respectievelijk 10 inches, 12 inches en 14 inches in diameter zijn. De bass drum is soms ook kleiner dan 22 inches, waarbij 20 inches een vaak voorkomende grootte is.

Junior drumstellen zijn kleinere modellen voor de jongere spelers, met het Junior 5 Stuks Drumstel - dat is ontworpen voor 5 tot 10 jarigen - die bestaat uit een 16-inch bass drum, een 12-inch snare drum, een 13-inch floor tom en rack tom drums die 10 inches en 11 inches groot zijn.

Wat zijn de voordelen van elektronische drumstellen?

Elektronische drums en bekkens kunnen zo veel of zo weinig geluid produceren als u wilt. Met de toevoeging van een koptelefoon, zal niemand u kunnen horen oefenen. Dit maakt deze drumstellen ideaal voor mensen die dicht bij anderen wonen, of voor professionals die op zoek zijn naar de nauwkeurigheid voor monitoring die koptelefoons leveren. De volledige drumstellen nemen minder ruimte in dan een gewoon drumstel en kunnen indien nodig worden opgeborgen. Dit is perfect voor mensen die bezorgd zijn over de beschikbare ruimte thuis, of voor de optredende muzikant. De meerderheid van de elektronische drumstellen hebben metronomen en ingebouwde liedjes om op te oefenen, waardoor u een voorsprong heeft wanneer het op oefenen aankomt.

U heeft controle over hoe uw drumstel klinkt, waardoor het gemakkelijk is om te spelen in een verscheidenheid aan stijlen met slechts één drumstel. Sommige elektronische drumstellen staan u zelfs toe om de geluiden te bewerken of om uw eigen geluiden toe te voegen! Sommige elektronische drumstellen hebben zeer realistische akoestische drumgeluiden. Dit is echter afhankelijk van uw budget, aangezien de duurdere modellen de meest realistische geluiden hebben.

Drums & Percussie Nieuws

Roland TD-1KPX V-Drums elektronische Drumkit nu In voorraad

De Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronische Drumkit komt in het meest rendabel van het V-Drum bereik maar zeker niet beknibbelen op de kwaliteit... Meer »

Een Week te gaan tot Roland's "de toekomst opnieuw gedefinieerd"

Met meer dan 30 geplande productreleases, 909 dag belooft te worden een groundbreaking gebeurtenis... Meer »

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

Gear4music zijn de enige Europese verdeler van de Massachusetts gebaseerd merk SJC aangepaste drums en zijn nu een verscheidenheid van verschillende producten tricotst.... Meer »

Gratis 5 jaar garantie op Roland TD - 30K en TD-30 kV V-Pro drumSets

Roland TD - 30K en TD-30 kV V-Pro drumSets komen nu met een gratis 5 jaar garantie in een beperkte tijdaanbieding (beschikbaar in Groot-Brittannië alleen).... Meer »

Musikmesse 2016: Yamaha start drie nieuwe DTX elektronische drumSets

Introductie van de nieuwe DTX720K, drumSets DTX760K en DTX920K elektronische van Yamaha.... Meer »

Roland invoering van de elektronische drumstel van de TD-11KV-speciale editie

Roland heeft de elektronische drumstel van de TD-11KV-speciale editie toegevoegd aan hun uitgebreide V-Drums lijn.... Meer »

NAMM 2016: Alesis Forge en opdracht elektronische drumSets

Alesis,'s werelds toonaangevende fabrikant van elektronische instrumenten en componenten voor de hedendaagse muzikant, hebben twee nieuwe 8-delige drumSets, de smederij en de opdracht onthuld.... Meer »

NAMM 2016: Yamaha presenteert drie nieuwe DTX elektronische drumSets

Op NAMM 2016 viert Yamaha haar DTX e-drum serie door de invoering van drie nieuwe prachtige modellen; de DTX920k, 760k en 720 k.... Meer »

NAMM 2016: Alesis staking Pro en slagzone elektronische drumSets

Alesis uitwist vooraf opgevatte begrippen van elektronische drums met verbazingwekkende nieuwe Strike Sets.... Meer »

Foo Fighters: 1.000 Fans dekken Hit om de Band naar Italië

1.000 Italiaanse Foo Fighters fans uitvoeringen van leren om te vliegen gaat virale en maakt de band opstaan en merk te nemen.... Meer »