Houten Blaasinstrumenten

Houten Blaasinstrumenten zijn een van onze specialiteiten. Wij hebben vele jaren ervaring in de ontwikkeling van deze instrumenten en in de detailhandel. Of u nu op zoek bent naar iets klassiek instrument, zoals een saxofoon, klarinet of fluit, of naar iets anders, zoals een doedelzak of een blokfluit, wij kunnen u helpen. Naast ons eigen merk met uitstekende waarde beginner instrumenten, en onze premium Rosedale Blaas Instrumenten assortiment, hebben wij zorgvuldig geselecteerde instrumenten van Yamaha, Jupiter en Hoornby op voorraad. View All Information

Best Verkochte Houtblazers

Eerste 24 producten weergegeven:

Over Houtblazer Instrumenten

Traditioneel gemaakt van hout, maar nu vaak metalen en kunststof constructie, houtblaasinstrumenten zitten in het midden van een orkest, maar zijn ook populair in jazz-ensembles. Grootte en vorm bepaalt de toonhoogte van het instrument van de hoge toonhoogte, zoals fluiten en klarinetten, tot lage toonhoogte doedelzakken en tenorsaxofoons.

Houtblazers Instrument Nieuws

NAMM 2017: Nieuwe Jody Jazz Super Jet saxofoon mondstukken

De innovatieve nieuwe Jody Jazz Super Jet mondstukken zijn speciaal ontworpen met jazz, blues en rock saxofonisten in gedachten.... Meer »

Yanagisawade nieuwe saxofoons Strike de perfecte balans tussen speelbaarheid en uitzonderlijke kwaliteit

Ideaal voor studenten en professionals alike, Yanagisawade nieuwe WO sax blinken uit in hun dynamische toepassing en veelzijdige expressie... Meer »

Rolandvan "The Future. Hertekende"producten nu te koop bij Gear4music

Variërend van de AE-10 Ekker digitale blaasinstrument aan de Boutique VP-03 Vocoder, Roland blijven op het snijvlak van muzikale innovatie.... Meer »