Studio monitoren

Met een breed scala aan Studio Monitor speakers van fabrikanten zoals Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis en Quested, Gear4music.com leveren een breed scala aan Studio monitoren inclusiefNearfield, Farfield en Subwoofers. Studio monitoren hebben de neiging meer robuust dan HiFi-speakers als ze nodig hebben om te gaan met onbehandelde bronnen, plotselinge pieken in volume en andere hoge druk geluiden.

View All Information

Meest populaire Studio monitoren

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Studio monitoren

Studio Monitor speakers zijn essentieel bij het mengen van audio naar een professioneel niveau. Zij geven een platte antwoord en zijn ontworpen om een onbevooroordeelde geluid, zodat de gebruiker nauwkeurig en trouw aan het opgenomen materiaal mengen kan.

Subwoofers zijn speakerkasten die zijn gewijd aan de lage frequenties te reproduceren. Ze worden soms gebruikt met nearfield speakers om te compenseren voor de beperkingen die soms gevonden op kleinere modellen van studio monitoren.

Active en passief zijn de belangrijkste twee soorten speakers. Active speakers interne versterkers, waardoor ze meer draagbaar dan passieve speakers hebben. Passieve speakers moet een externe versterker aansluiten om te rijden de speakers en zijn uitstekend geschikt voor permanente installaties. Vele mensen verkiezen het besturingselement dat passieve speakers bieden en de mogelijkheid om mix en match deze speakers met verschillende versterkers.

Studio Monitor nieuws

Vieren Adam Audio's 7-jarig jubileum met de daling van de prijs van de A7X

We zijn nu het aanbieden van 10% korting af Adam Audio de kritisch toegejuichte A7X monitor in de viering van de verjaardag van de 7 jaar merken binnen de muziek-indsutry... Meer »

JBL LSR6325P Bi-Amplified Studio Monitor kortingen

Een uitstekende audio-oplossing aan het mengen processen van de moderne producent, de JBL LSR6325P Studio Monitors zijn momenteel beschikbaar met een enorme vermindering... Meer »

Alesis onthullen M1 Active MKIII controleren en verheffen 4 speakers

Een nieuwe generatie in de reproductie van het geluid, de MKIII en verheffen 4 benutten Alesis' vereerd productie kwaliteit/ontwerp om audio kwaliteit zoals nooit tevoren.... Meer »