Studio monitoren

Met een breed scala aan Studio Monitor speakers van fabrikanten zoals Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis en Quested, Gear4music.com leveren een breed scala aan Studio monitoren inclusiefNearfield, Farfield en Subwoofers. Studio monitoren hebben de neiging meer robuust dan HiFi-speakers als ze nodig hebben om te gaan met onbehandelde bronnen, plotselinge pieken in volume en andere hoge druk geluiden.

View All Information

Meest populaire Studio monitoren

Eerste 18 producten weergegeven:

Over Studio monitoren

Studio Monitor speakers zijn essentieel bij het mengen van audio naar een professioneel niveau. Zij geven een platte antwoord en zijn ontworpen om een onbevooroordeelde geluid, zodat de gebruiker nauwkeurig en trouw aan het opgenomen materiaal mengen kan.

Subwoofers zijn speakerkasten die zijn gewijd aan de lage frequenties te reproduceren. Ze worden soms gebruikt met nearfield speakers om te compenseren voor de beperkingen die soms gevonden op kleinere modellen van studio monitoren.

Active en passief zijn de belangrijkste twee soorten speakers. Active speakers interne versterkers, waardoor ze meer draagbaar dan passieve speakers hebben. Passieve speakers moet een externe versterker aansluiten om te rijden de speakers en zijn uitstekend geschikt voor permanente installaties. Vele mensen verkiezen het besturingselement dat passieve speakers bieden en de mogelijkheid om mix en match deze speakers met verschillende versterkers.

Studio Monitor nieuws

NAMM 2017: JBL lanceren 705P, 708 P Studio monitoren

Professionele audio monitoren zijn de smaak van het jaar op de NAMMJ van dit jaar. Perfect aan te passen aan elke akoestische omgeving, de JBL 705P / 708P is een manusje van alles.... Meer »

NAMM 2017: Dynaudio kondigen LYD 48 serie monitoren

A premium hoge kwaliteit display dat maakt gebruik van zorgvuldig handgemaakte hardware, de serie LYD 48 garandeert kristalhelder geluid bij elk gebruik.... Meer »

ADAM Audio Team Up met Native Instruments te bieden gebruikers gratis Plugins

Met twee plug-ins tot 199 euro, kunnen gebruikers die de aankoop van een A77X tussen 24/10/2016-31/01/2017 ervaring ongekende geluidskwaliteit tegen een fractie van de prijs.... Meer »